Tarih: 17.12.2023 13:29

Yeniden Refah’ın Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren’e ilgi çok yoğun ‘HER VATANDAŞIMIZA EŞİT DAVRANACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, ilçemiz genelinde yoğun çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Birçok esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Eren’e teveccüh oldukça yoğun. YRP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, ‘Gölcük’ü hep birlikte hak ettiği noktaya taşıyacağız’ dedi.

Genç ve çalışkan görüntüsüyle yoğun teveccüh görüyor

Gölcük’te semt pazarlarından, esnaflara, emeklilerden, çocuklara kadar herkese dokunan Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren Gölcüklülerden yoğun teveccüh görüyor.

‘Sözde değil özde hizmet için biz varız’

Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, ‘Milli Görüş Belediyeciliği, Sözde değil özde hizmet için biz varız’ derken, vatandaşın ve esnafın sorunlarını, istek ve taleplerini dinliyor. Eren, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten mutlu olduğunu belirtti.

‘Hakkı, Hukuku, Ehliyeti ve Liyakati her daim en önde tutacağız’

YRP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, ‘Biz Gölcük’te doğduk, Gölcük’te büyüdük. Vatandaşımızla hemhal olmayı gerçekten seviyoruz. Tabi bunu yaparken de öncelikle Allah rızası için yapıyoruz. İkincisi Milli Görüş davasına uygun olması hasebiyle yapıyoruz. Bizler Gölcük’te Belediye Başkanı olduktan sonra ekibimizle öncelikle yapacağımız en önemli işlerden bir tanesi Hakkı, Hukuku, Ehliyeti ve Liyakati her daim en önde tutacağız. Hiçbir vatandaşımızı haksız bir durumun içine düşürmeyeceğiz. Her bir vatandaşımıza eşit bir şekilde davranacağız ve ilçemizi hak ettiği noktaya getirmiş olacağız’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —