Tarih: 09.03.2023 13:58

Yeniden Refah’ta Milletvekili Aday Adaylığı BAŞVURULARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah’ta Milletvekili Aday Adaylığı

BAŞVURULARI BAŞLADI

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu İl Başkanı Ali Taştan öncülüğünde olağan toplantısını gerçekleşti.

Yoğun katılımlı gerçekleşen toplantıda İl birim Başkanları ve İlçe Birim Başkanları Raporları Kurula sunuldu. Seçim çalışmaları sonucu Seçim Karargahı planına geçildi. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan Cumhurbaşkanlığı için imza toplama çalışmaları devam ediyor. Yeniden Refah Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığı başvuru Prosedürleri yayınlandı.

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI

Yeniden Refah Partisi’nden, ‘8 Mart 2023 itibariyle Partimizde Milletvekili Aday Adayı Başvuruları başlayacaktır. Müracaatlar için son tarih 17 Mart 2023. Erkekler için 7500 TL Bayanlar için 5.000 TL başvuru ücreti belirlenmiş olup, ödemeler sadece başvuru formunda belirtilen hesap numarasına gönderilecektir. Depremzedelerden (bizzat depremden etkilenmiş), engellilerden ve şehit ailelerinden gerekli belgeleri ibraz etmeleri durumunda başvuru ücreti alınmayacaktır. Aday adaylarının Milletvekili olmayı düşündükleri ilde partimizin İl sekreterliğine bizzat müracaatı özellikle tavsiye edilmekte olup, Genel Merkezimize de başvurular yapılabilir. Başvuru formu Yeniden Refah Partisi İl ve ilçe sekreterliklerinden yapılabilir. Başvuru evrakları İl Sekreterliklerine verilmesi gerekmektedir. İlgili Başvuru formuna http://bulut.yenidenrefahpartisi.org.tr/index.php/s/zxMLaJLBkydWRdw linkinden ulaşılabilir’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —