Tarih: 23.05.2022 12:42

Yeniden sahne alan “Bak Postacı Gidiyor” oyunu BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Sanattoryum Sanat Derneği’nin ilk yetişkin oyunu olan ve 4 Mart’ta gerçekleştirilen gala seyircisiyle buluşan “ Bak Postacı Gidiyor” yoğun istek üzerine yeniden sahne aldı. Yoğun katılımın olduğu tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı.

Oyun izleyicilerden tam puan aldı

Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda ilk kez 4 Mart’ta düzenlenen gala ile izleyicisiyle buluşan “Bak Postacı Gidiyor” adlı yetişkin oyunu gelen yoğun talep nedeniyle yeniden sahne aldı. 20 Mayıs Cuma günü yeniden izleyicisiyle buluştu. Ücretsiz olarak sergilenen oyun izleyicilerden tam puan aldı.

“Oyunumuz bu kadar beğenilmesi bizleri çok mutlu etti”

Gelen talep üzerine oyunlarını yeniden sergilediklerini ifade eden Sanattoryum Sanat Derneği’nin Kurucu Başkanı Murat Kaya, gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sanattoryum Sanat Derneği olarak ilk yetişkin oyunumuz olan “ Bak Postacı Gidiyor” oyunumuzu 4 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz gala ile izleyiciyle buluşturmuştuk. Gelen talep üzerine oyunumuz yeniden sahne aldı. Oyunumuzda salonu neredeyse tıplım tıklım dolu olması ve oyunumuz bu kadar beğenilmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

“Yeni sezonda 5 yetişkin ve 5 çocuk oyunumuz ile izleyicimizle buluşacağız”

Sözlerine devam eden Kaya, “Sanattoryum Sanat Derneği olarak bu bizim ilk yetişkin oyunumuzdu ve sezonu kapattık. Yeni sezonda 5 yetişkin ve 5 çocuk oyunumuz ile izleyicimizle buluşacağız. Şu anda onun hazırlı içindeyiz. Yeni sezonda birbirinden güzel oyunlarımız ile sahne alacağız. Ben bu güzel gecemizde bizleri yalnız bırakmayan başta Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Karademir’e, Gölcük CHP Gençlik Kolları’na ve tüm izleyicilerimize çok teşekkür ederiz. Yeni sezonda yeni oyunlarımız ile buluşmak üzere” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —