Tarih: 21.07.2018 15:04

Yenimahalle kapalı pazar inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Yenimahalle kapalı pazar inşaatı tüm hızıyla devam ediyor

Gölcük Belediyesi tarafından projesi tamamlanarak ihale edilen Yenimahalle Kapalı pazar Yeri inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 4370 metrekare alanda yapılan pazar yeri, tamamlandığında vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği bir merkez haline gelecek.

Çelik direkler dikiliyor

Gölcük Yenimahalle Kızılırmak Caddesi üzerinde  yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. zemin çalışmalarının bitmesinin ardından kapalı pazar yerinin çelik direkleri dikilmeye başlandı. Çelik direklerin tamamlanmasının ardından üstü kapatılacak olan Kapalı pazar yeri en kısa sürede hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

En kısa sürede hizmet vermeye başlaması bekleniyor

İlçemin en kalabalık mahallelerinden biri olan Yenimahalle’de pazartesi günleri sokak aralarına kurulan Pazar hem vatandaşlar için hem de pazarcılar için oldukça zor oluyordu. Gölcük Belediyesi tarafından projesi tamamlanan ve ihale edildikten sonra çalışmalara başlanan kapalı pazar yeri daha modern şartlarda hizmet sunacak. Yenimahalle Kızılırmak Caddesi üzerinde yapımına devam eden kapalı Pazar yeri çalışmalarında sona az kaldı. Zemin çalışmalarının tamamlanmasını ardından çelik direklerinin dikilmeye başlandığı kapalı pazar yerinin en kısa sürede hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Kapalı pazar yeri inşaatı ile birlikte inşaat alanın yanında ki çay bahçesi de yıkılarak kapalı Pazar yeri alanına dahil edildi. Bu bağlamda pazarcıların araçlarını park edecek bir alana sahip oldular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —