Tarih: 07.10.2022 11:57

Yer altı evsel atık konteynerleri sık sık yıkanıyor TEMİZ ÇEVRE TEMİZ GÖLCÜK

Facebook Twitter Linked-in

Yer altı evsel atık konteynerleri sık sık yıkanıyor

TEMİZ ÇEVRE TEMİZ GÖLCÜK

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçen ve her geçen gün ilçemizde sayısı artan yer altı evsel atık konteynerleri belirli aralıklarla yıkanmaya devam ediliyor.

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen  ve Gölcük genelinde sayıları her geçen gün artan yer altı evsel atık konteynerleri Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından belirli aralıklarla bakım ve temizlik çalışmaları yapılmaya devam ediliyor.   Vatandaşlar hem yer altı evsel atık konteynerlerinden hem de yapılan bakım ve temizlik çalışmalarından memnun olduklarını dile getiriler.

Vatandaşlar memnun

Yapılan çalışma hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Gölcük’te birkaç senedir kullanılan yer altı evsel atık konteynırları çevremizi daha temiz gösteriyor. Tabi bu konteynırlar bir süre sonra kirleniyor. Belediye ekiplerinin yer altı çöp konteynırlarını sık sık yıkayarak, dezenfekte etmesi bizleri memnun ediyor. Ekiplere bu düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyoruz’ diyerek memnuniyetlerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —