Tarih: 12.10.2021 12:56

Yer altı evsel atık konteynerleri temizlendi

Facebook Twitter Linked-in

Yer altı evsel atık konteynerleri temizlendi

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçen ve her geçen gün ilçemizde sayısı artan yer altı evsel atık konteynerleri belirli aralıklarla yıkanmaya devam ediliyor.

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen  ve Gölcük genelinde sayıları her geçen gün artan yer altı evsel atık konteynerleri Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından belirli aralıklarla bakım ve temizlik çalışmaları yapılmaya devam ediliyor.   Vatandaşlar hem yer altı evsel atık konteynerlerinden hem de yapılan bakım ve temizlik çalışmalarından memnun olduklarını dile getiriler.

Memnuniyetlerini dile getirdiler

Yapılan çalışma hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Gölcük’te uzun yıllardır bir çöp problemi vardı. Saatli çöp uygulamasında saatlere uyulmadığı için sokaklar çöpler içinde kalıyor ya da çöp konteyleri sürekli yer değiştiriyordu. Şimdi bu yer altı evsel atık konyetnerleri ile bu sıkıntımız büyük bir ölçüde gitti. Gölcük’te yer altı evsel atık konteynerlerinin sayılarının daha artmasını bekliyoruz. Tabi arada yapılan bakım ve temizlikte bizleri oldukça memnun ediyor” dediler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —