Tarih: 30.10.2018 13:34

Yerel seçim öncesi Gölcüklüler, adaylardan isteklerini açıkladı HAYAL EDİLEN GÖLCÜK’Ü İSTİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçim öncesi Gölcüklüler, adaylardan isteklerini açıkladı

HAYAL EDİLEN GÖLCÜK’Ü İSTİYORUZ

2019 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi Belediye Başkan Adayları ve Aday Adayları bir bir belli olurken Gölcüklü vatandaşlara Belediye Başkan adaylarından nasıl projeler ile karşılarına çıkmalarını istediklerini sorduk.

Ateş, “Arada sokağa inip vatandaşıyla sohbet eden, ne istediklerini soran bir başkan olmasını istiyoruz”

Remzi Ateş, “ Belediye Başkan adaylarından isteğimiz başkan oldukları zaman işi olan vatandaşa kapısı her daim açık olması gerekiyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bu konuda çok başarılıydı ve yeni gelecek olan Gölcük Belediye Başkanı’ndan da aynı özveriyi bekliyoruz. Arada sokağa inip vatandaşıyla sohbet eden, ne istediklerini soran bir başkan olmasını istiyoruz. Bir de Cumhuriyet Parkı gibi parkların çoğalmasını istiyoruz. Ben doğma büyüme Gölcüklüyüm ve bu zamana kadar Gölcük’te hakkıyla çalışan 2 tane başkan gördüm. Bunların ilki Şaban Aktürk, diğeri ise Mehmet Ellibeş’ti. Yeni gelecek olan belediye başkanından da aynı çalışma performansını bekliyoruz” dedi.

Uygur, “Gözlementepe mesire alanının daha iyi bir sosyal hale getirilmesi gerekiyor”

Kenan Uygur, “ Belediye hizmetlerini yakından takip ediyorum ve çalışmalarından memnunum. Öneri olarak Gözlementepe Mesire Alanının daha iyi bir sosyal hale getirilmesi gerekiyor. Bir de Nihavend Cafe’nin olduğu alan derme çatma prefabrik binalardan yapılmış. Bu alanın daha modern bir hale getirilerek daha geniş kitlelere açılması gerekiyor. Yeni Belediye Başkanı kim olacak bilmiyoruz ama şimdiden Gölcük için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Çetin, “Çocuk parklarında güvenlik kameraları ile güvenliğinin arttırılması gerekiyor”

İbrahim Çetin, “Gölcük Belediye Başkanı’ndan en büyük beklentimiz yeni iş imkanları sağlamasını istiyoruz. Gölcük’te çok sayıda işsiz var ve bu işsizler için yeni iş istihdamları sağlanması gerekiyor. Tabi iş imkanlarının yanı sıra sosyal ve kültürel alanların artması gerekiyor. Cumhuriyet parkımız çok güzel oldu ve bu tür park alanlarının artması ve güvenlik kameraları ile güvenliğinin arttırılması gerekiyor” dedi.

Erdem, “Gölcük’te alt yapının komple yenilenmesi gerekiyor”

Cahit Erdem, “ Gölcük’te ciddi bir alt yapı sıkıntısı var. En ufak bir yağmur yağdığı zaman yollarımız dereye dönüşüyor. Bu anlamda Gölcük’te alt yapının komple yenilenmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük’e bir şeyler yapmasa Gölcük’e doğru düzgün bir şeyler yapıldığını görmüyoruz. Bir de belediye başkanlarının sadece akrabalarına ve hemşehrilerine yardımcı olmasını değil kapısını çalan herkese yardım etmesini istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —