Tarih: 25.07.2024 16:46

Yerinden çıkan uyarı tabelası monte edilmeli

Facebook Twitter Linked-in

İlçemiz genelinde yol kenarlarına monte edilen uyarı tabelaları sürücülere büyük kolaylık sağlarken, zarar gören tabelalar sürücüleri zor durumda bıraktığı için düzeltilmesi isteniyor. Merkez mahallesi Albay Burak Caddesi ile 42. Sokağın kesiştiği noktada uyarı tabelası yerinden çıkmış durumda. Vatandaşlar tabelanın en zamanda yerine monte edilmesini istediklerini ifade ettiler.

Uyarı tabelası yere düşmüş durumda

Gölcük genelinde cadde ve sokak girişlerinde bulunan uyarıcı tabelalar sürücülerin nasıl hareket etmesi konusunda büyük kolaylık sağlarken, hasar gören tabelalar sürücüleri olumsuz etkilediği için bu tür  zarar gören tabelaların en kısa sürede düzeltilmesi isteniyor. İlçemiz Merkez mahallesi Albay Burak Caddesi ile 42. Sokağın kesiştiği noktada bulunan uyarı tabelasının yere düşmüş olması gözlerden kaçmazken vatandaşlar uyarı tabelasının en kısa zamanda yerine yeniden monte edilmesini istediklerini ifade ettiler. 

 “Tabelanın düzeltilmesini istiyoruz”

zarar gören tabela konusunda düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Bu tür uyarı tabelaları sürücüler için oldukça önemlidir. Gölcük’te birçok cadde ve sokak tek yön ve bu tabelaları sürücülerin doğru hareket etmeleri için büyük kolaylık sağlıyor. Fakat bu şekilde zarar gören tabela nedeniyle sürücülerde zor durumda kalıyor. Bu nedenle zarar gören tabelaların en hızlı şekilde düzeltilmesini istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —