Tarih: 25.07.2024 16:51

Yerinden oynayan mazgal demiri onarılmayı bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan mazgal demirinin yerinden oynaması nedeniyle her araç geçişinde çıkardığı ses mahalle sakinlerini oldukça rahatsız ediyor. Mahalle sakinleri yaşadıkları sıkıntı için çözüm istiyor.

Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir mazgalın yerinden oynamış olması, sürücülerin ve mahalle sakinlerinin büyük rahatsızlığına neden oluyor. Mazgal demirinin her araç geçişinde çıkardığı yüksek ses, çevredeki insanların günlük yaşamlarını olumsuz etkiliyor. Mahalle sakinleri, durumu yetkililere ileterek en kısa zamanda çözüm bulunmasını talep ettiler. Mazgal demirinin düzeltilmesi veya değiştirilmesi gerektiğini belirten sakinler, sorunun çözülmemesi halinde daha büyük problemlere yol açabileceği konusunda uyarıda bulundular.

Sorunun en kısa zamanda giderilmesi isteniyor

Yaşadıkları sıkıntıyı defalarca yetkililere iletmelerine rağmen bir çözüm bulamadıklarını ifade eden Değirmendere Merkez Mahallesi halkı, yaşadıkları sıkıntının bir an önce giderilmesini ve cadde üzerindeki normal yaşantılarını devam etmek istediklerini belirttiler.

Haber: Serap DURUKAN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —