Tarih: 27.02.2023 13:09

Yerlerinden oynayan kaldırım taşları sorun yaratmaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Yerlerinden oynayan kaldırım taşları sorun yaratmaya devam ediyor

İlçe genelinde kaldırımlar üzerinde yerlerinden oynayan parke taşları sorun yaratmaya devam ediyor. Vatandaşlar özellikle en işlek cadde olan Amiral Sağlam Caddesi üzerindeki kaldırımların en kısa zamanda onarılmasını istediklerini ifade ettiler.

Yağmurlu havalarda daha çok sorun oluyor

Amiral Sağlam Caddesi’nde bulunan kaldırım taşlarının yerlerinden çıkması vatandaşı yağmurlu havalarda yürürken zor durumda bırakıyor. Üzerlerine basıldığında yerinden oynayarak su sıçratan ve oradan geçenlerin üzerinin ıslanmasına sebep olan taşlara vatandaşın tepsisi de gün geçtikçe büyüyor. Vatandaşlar bir süredir güzle olan havalarda bozuk kaldırımların onarılarak sorunun ortadan kaldırılmasını istediklerini belirttiler.

Vatandaşlar, “Belediye ekiplerinin bizi mağdur bırakmayacağına inanıyorum”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “Bozuk kaldırımlar güzel havalarda pek çok soruna sebep olmasa da bunu en çok yağmurlu havalarda yaşıyoruz. Yağmurlu havalarda üzerine basmamızla yerinden oynayan taşlar hem kayıp düşmemize hem de yağmur suyunun üzerimize sıçramasına neden oluyor. Belediye ekiplerinin bu konuda bizi mağdur bırakmayacağına inanıyorum. Umarım en kısa zamanda bu çağrımıza kulak vererek ilçemizde bulunan bozuk kaldırımları yenilerler” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —