Tarih: 06.09.2023 14:00

Yerlerinden oynayan kaldırım taşları vatandaşlara sıkıntı yaratmaya devam ediyor KIŞ AYLARI GELMEDEN ONARILMAYI BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yerlerinden oynayan kaldırım taşları vatandaşlara sıkıntı yaratmaya devam ediyor

KIŞ AYLARI GELMEDEN ONARILMAYI BEKLİYOR

İlçe genelinde bulunan kaldırımlarda yerlerinden oynayan kaldırım taşları vatandaşlara sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Vatandaşlar yerlerinden oynayan kaldırım taşlarının kış ayları gelmeden onarılmasını istediklerini ifade ettiler.

Yağmurlu havalarda daha çok sıkıntı yaratıyorlar

Özellikle üzerlerine basıldığı zaman yerinden oynayarak su sıçratan ve oradan geçenlerin üzerinin ıslanmasına sebep olan taşlara vatandaşın tepsisi de gün geçtikçe büyüyor. Vatandaşlar yaz aylarında çok sıkıntı yaratmayan bu durumun özellikle yağmurlu havalarda daha çok sıkıntı yarattığını ifade ederek kış ayları gelmeden ilçe genelinde buna benzer yerlerinden oynayan kaldırım taşlarının onarılarak sorunun ortadan kaldırılmasını istediklerini belirttiler.

Vatandaşlar, “Yağmurlar başlayana kadar bu sıkıntının giderilmesini istiyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “Bozuk kaldırımlar yaz aylarında fazla sıkıntı yaratmasa da yağmurlu havalarda çok yaşıyoruz. Yağmurlu havalarda üzerine basmamızla yerinden oynayan taşlardan üzerimize sular sıçrıyor ve bu durum bizi gerçekten çok rahatsız ediyor. Şimdi yaz aylarındayız ve yakında yağışlar başlayacak. Belediye ekiplerinin bu konuda bizi mağdur bırakmayacağına inanıyoruz. Yağışlar başlamadan yerlerinden oynayan kaldırım taşlarının onarılmasını ümit ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —