Tarih: 17.09.2023 11:05

Yeşil Cami Minaresine kavuşuyor, sıra O Projelerde KANDEMİR, ‘DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Yeni Mahalle, 301. Sokak, No 14 adresinde bulunan Yeşil Cami’nin minaresinde son rötuşlar yapılıyor.

Uzun uğraş verdiler

Gölcük’ün tek minaresiz Camisi olarak bilinen Yeşil Cami minaresine kavuşuyor. Camide minarenin yanı sıra kadınlar için Şadırvan, Kadınlar için tuvalet ve yine kadınlar için Emzirme Odası yapılıyor. Gölcük Yeşil Cami Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Muhammet Kandemir ve Yönetimi yıllarca Camiye minare yapılması için yoğun uğraş verdi. Dernek Başkanı Kandemir ve Yönetiminin yoğun mücadeleleri neticesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi ve hayırsever vatandaşların desteği ile Yeşil Cami minaresine kavuşuyor.

Minarenin yanı sıra Kadınlar için o projelerde hayata geçecek

Gazetemize açıklamalarda bulunan Gölcük Yeşil Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Muhammet Kandemir, şunları söyledi: ‘Allah’ımıza şükürler olsun Camimiz minaresine kavuşuyor. Çalışmalarda sona geliyoruz. Sadece son rötuşlar kaldı. Camimize Minarenin yanı sıra Kadınlar Tuvaleti, Kadınlar için Şadırvan ve Emzirme Odası da yaptırıyoruz. Çalışmaların tamamıyla 1 buçuk ay sonra biteceğini tahmin ediyoruz.’

‘Daha işimiz bitmedi, yapacak çok çalışma var, bu yüzden Sponsor arıyoruz’

Açıklamalarını sürdüren Dernek Başkanı Kandemir, ‘Öncelikle Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer beyefendiye, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın beyefendiye, hayırsever vatandaşlarımıza ve Cami Cemaatimize çok teşekkür ediyoruz. Ancak daha işimiz bitmedi. Bunun için Sponsor arıyoruz. Camimizde camların pimapenleri yenilenecek. İç Yazılımı yapılacak. Yani Hattat yazıları yapılacak. Güneş enerjisi sistemi kurulacak. Ayrıca Engellilerimiz için asansör yaptırmak istiyoruz. Bu yüzden bütün bunları yapabilmemiz için sponsor aramaktayız. Yardım etmek isteyenler Gölcük Yeşil Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğimizin Gölcük Vakıfbank Şubesinde bulunan TR33 0001 5001 5800 7300 7840 82 IBAN numarasından destek olabilir. Ayrıyeten yardım etmek isteyenler 0 542 773 48 40 numaralı telefonumdan bana ulaşabilir’ diyerek açıklamasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —