Tarih: 11.06.2019 14:26

Yiğit Efe Cengiz’in eğitimi için gerekli olan cihaz alındı EĞİTİMİNE DAHA RAHAT DEVAM EDECEK

Facebook Twitter Linked-in

Yiğit Efe Cengiz’in eğitimi için gerekli olan cihaz alındı

EĞİTİMİNE DAHA RAHAT DEVAM EDECEK

Doğuştan % 5 görebilen Yiğit Efe Cengiz’in eğitimine devam edebilmesi için gerekli olan yazıları 25 katına kadar büyüten cihaz gerçekleşen yardım kampanyaları neticesinde alındı. Kampanyaya en büyük desteği sağlayan Atatürk Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tören ile Yiğit Efe Cengiz’e cihazı teslim edildi.

Yazıları 25 katına kadar büyütüyor

Gölcük Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Mevlüt Önerbay’ın başlattığı ve birçok yerden destek gören kampanyaya en büyük desteği sağlayan Atatürk Anadolu Lisesi’nde geçtiğimiz gün düzenlenen tören ile Yiğit Efe Cengiz’e yazıları 25 katına kadar büyüten cihaz teslim edildi.  Eğitim hayatına artık daha iyi şekilde devam edecek olan Yiğit Efe Cengiz’in mutluluğu görülmeye değerdi.

Yiğit Efe Cengiz cihazın alınması için destek olan herkese teşekkür etti

Atatürk Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene Gölcük Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Mevlüt Önerbay, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Doğan, Yiğit Efe Cengiz’in ailesi ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Okul Müdürü Abdullah Doğan’ın ve Gölcük Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Mevlüt Önerbay’ın konuşmalarının ardından Yiğit Efe Cengiz’e tahtayı daha rahat görebilmesi için gerekli olan cihaz teslim edildi. Eğitimi için oldukça önemli olan cihazın alınmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Yiğit Efe Cengiz cihazın alınması için destek olan herkese teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —