Tarih: 23.05.2022 10:23

Yıkılan Kaymakamlık binasını alanı otopark oldu

Facebook Twitter Linked-in

Depreme dayanıksız olduğu tespit edildiği için geçtiğimiz aylarda yıkımı gerçekleştirilen kaymakamlık Binasını alanı araç sahipleri için yeni ücretsiz otopark alanı oldu.

Yeni Kaymakamlık binası yapılacak

Geçtiğimiz 15 Şubat Ayında yıkımına başlanan ve yaklaşık 2 ay içinde tamamen yıkımı gerçekleştirilen Kaymakamlık Binasının alanı kısa sürede araç sahipleri tarafından kullanılmaya başlandı. Yıkım firması tarafından düz bir şekilde teslim edilen alan araç sahipleri tarafından kullanılmaya başlandı bile. Özellikle giriş kısmı yoğun bir şekilde kullanılan alan her geçen gün daha fazla araç sürücüsü tarafından kullanılmaya başlandı.

Zemin biraz daha düzeltilebilir

Yıkım işleminin tamlanmasını ardından alanın araç sahipleri tarafından kullanıldığını gören vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Gölcük’te ciddi bir otopark problemi olduğu için araç sahipleri her alanı değerlendiriyorlar. Kaymakamlık binasını yıkımından kısa bir süre bu alanın otopark kullanılması da buna en büyük örnek. Aslında alan araç park etmeye uygun değil ama araç sahipleri çaresizlikten bu alanları kullanmak zorunda kalıyorlar. Yeni kaymakamlık binası yapılana kadar zemin biraz daha uygun hale getirilse aslında alan daha çok araç alabilir ve buda otopark sorunun biraz olsun hafifletir diye düşünüyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —