Tarih: 13.10.2020 12:55

Yıldız ve Tezer ailelerinin mutlu günü GÜLSENA VE AYBERK EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMLARI ATTI

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin tanınmış ailelerinden olan Merhum Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız’ın kızı Gülsena Yıldız ile Engin ve Aysel Tezer çiftinin yakışıklı oğulları Ayberk Tezer ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar.

Nişan merasimi İpekhan Düğün Salonu’nda gerçekleşti

İpekhan düğün Salonunda gerçekleşen nişan merasimine Yıldız ve Tezer ailelerinin yakın dostları ve akrabaları katılım gösterdi. Genç çiftin nişan yüzüklerini aile büyükleri takarken, nişan merasiminde Merhum Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız’ın kardeşi Esnaf ve Sanatkarlar  Odası Başkan Vekili Tuncay Yıldız ve eşi Emine Yıldız konuklarla yakından ilgilendi.

Davetliler genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp krizi sonucu hayattın kaybeden   Merhum Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız’ın kızı Gülsena Yıldız evlilik yolunda ilk adımı atarak Engin ve Aysel Tezer çiftinin oğulları Ayberk Tezer ile nişanlandı. İpekhan Düğün Salonunda gerçekleşen nişan merasimine Yıldız ve Tezer ailelerinin dost ve akrabaları katılım göstererek genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç çiftin nişan yüzüklerini aile büyükleri takarken, davetliler genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —