Tarih: 25.04.2023 12:13

Yıldızlı ve İşeri’den Nüzhetiye’ye yıldız isimlerle çıkarma

Facebook Twitter Linked-in

Yıldızlı ve İşeri’den Nüzhetiye’ye yıldız isimlerle çıkarma

CHP Kocaeli Milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ve İsmet İşeri iftar sonrası partinin Gölcük’teki önemli isimleriyle ziyaret ettikleri Nüzhetiye Köyü sakinlerine Millet İttifakı iktidarında atacakları adımları anlattı

Önemli isimler katıldı, önemli konular ele alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ve İsmet İşeri, Gölcük Nüzhetiye Köyü sakinleri ile buluştu. CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, ilçe yönetimi, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Cevdet Barış, geçmiş dönem Gölcük İlçe Başkanları Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner, geçmiş dönem milletvekili İbrahim Artvinli, Nüzhetiye Köyü Muhtarı Mehmet Sertoğlu’nun yer aldığı buluşmada vekil adayları Millet İttifakı iktidarında köylerin durumu, emekli maaşlarının iyileştirilmesi, tarım ve hayvancılığın desteklenmesine ilişkin atılacak adımlardan bahsetti.

‘Halkımız oylarının çok iyi düşünerek kullanmalı’


Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirten Vekil Adayları Yıldızlı ve İşeri, ‘Ramazan ayı olmasına rağmen çalışmalarımızı hiç aksatmadık. Çünkü ülkemiz karanlık bir süreçten geçiyor. Bizler ülkemizin geleceği için kaçıncı sıradan aday gösterildiğimize bakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Millet İttifakı olarak Nüzhetiye Köyü’ndeyiz. Konuşacağımız çok şey var. Halkımız artık geleceği için oylarını düşünerek, çok iyi karar vererek kullanmalı. Bugün Köylerin durumuna baktığımızda Çiftçilerimiz borçlarını ödeyemez noktaya gelmiştir. Hatta birçok Çiftçimiz ürün ekme işini bırakmış durumda. Bu ülkemiz açısından gerçekten çok üzücü. Emeklilerimiz hak etmediği oranda maaş almaktadır. Asgari ücretin çok altında maaş alan emeklilerimiz bulunmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanı en düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira olacak diye müjde vermişti ama bu müjdenin içinin ne kadar boş olduğunu bir kez daha gördük. Dul ve Yetim aylığı alanların maaşı çok fazla artmamış, bu da hayal kırıklığı yaratmıştır. Sözün özeti ülkemiz çok kritik bir seçim süreci yaşayacaktır. Millet İttifakı vatandaşlarımızın umudu olmuştur. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Türkiye’ye yeniden umut, yeniden mutluluk, yeniden huzur gelecek’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —