Tarih: 23.05.2021 06:05

Yıllar geçti Vatan Caddesi’nde bulunan korkuluk SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yıllar geçti Vatan Caddesi’nde bulunan korkuluk

SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ

Uzun bir zaman önce Değirmendere Yalı Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunan bayırdan vatandaşlar rahat inebilmesi için yapılması planlanan korkuluklar tamamlanamadı. Aradan geçen zaman içerisinde tamamlanamayan korkuluklar nedeniyle mahalle sakinleri isyanda. Yalı Mahallesi sakinleri korkulukların ya tamamlanmasını ya da tamamen kaldırılmasını istiyorlar.

Bu saatten sonra kullanılamazlarda

Gölcük’ün şirin beldesi olan Değirmendere’nin en gözde mahallelerinden birisi olan Yalı Mahallesi, Vatan Caddesi üzerine yıllar önce vatandaşlar bayırdan rahat inip çıkabilsinler diye yapılması planlanan korkulukların direkleri dikildi. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen bir türlü tamamlanamayan korkulukların direkleri zamanla duyarsız vatandaşlar tarafından hasar gördü. Şu anda bütün direkler yamulmuş halde olduğu için kullanılmaz halde olan direklerin ne yapılacağı henüz belli değil. Değirmendere Yalı Mahallesi sakinleri bir türlü tamamlanmayan korkulukları için sitemlerini dile getirdiler.

“Üstünden kaç yıl geçti hatırlamıyoruz bile”

Aradan geçen zaman içerisinde hiçbir çalışma yapılmadığı için hasar gören  direklerin artık tamamlanmasını istediklerini dile getiren vatandaşlar, ”Yıllar önce bayırdan rahat inip çıkamıyoruz diye korkuluk yapılmasını istedik. Bir süre sonra çalışmalar başladı ve direkleri diktiler. O gün bu gündür biz korkulukların tamamlanacağı günü bekliyoruz. Üstünden kaç yıl geçti hatırlamıyoruz bile. Dikilen direkler de artık kullanılmaz hale geldi.  Özellikle kış aylarında çok zorlanıyoruz. Bu 17 günlük kapanma sürecinde çok güzel çalışmalar yapıldı. Belki o dönemdi bizim bu korkuluklar da tamamlanır diye çok bekledik ama olmadı. Mahallede yaşayan vatandaşların çoğu yaşlı ve bayırdan aşağı içip çıkarken birçoğumuz düşme tehlikesi geçiriyoruz. Bu nedenle yetkililerin artık bizim bu sıkıntımızı görmelerini ve uzun zaman önce tamamlanması gereken korkulukların tamamlanmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —