• BIST 100

    10879,13%-1,75
  • DOLAR

    42,21% 0,26
  • EURO

    48,89% 0,34
  • GRAM ALTIN

    5421,08% 0,61
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

YILMAZ, GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin 8. Olağan Genel Kurulu Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Kongrede Başkan Lütfü Yılmaz güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Gölcük 24.06.2024 16:36:00 0
YILMAZ, GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, bugün Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde 8. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen genel kurula Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Meclis Üyeleri, Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetimi ile üyeleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Siyasi Parti temsilcileri, STK ve Dernek Başkanları ile yöneticileri ve davetliler katılım gösterdi.  Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin kongre sonunda katılım göstererek Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ve Yönetiminin tebrik etti. 

Divan Başkanı İsmet İşeri oldu

Kongrede ilk olarak divan başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığı görevine oy birliği ile İsmet İşeri, divan üyeliklerine ise Bilge Saral ve Necmi Kocaman seçildi.

Yılmaz, “Bu süreçte her türlü fedakarlığı esirgemeyen dernek yönetimine, üyelerimize ve Gölcük halkına teşekkür ediyorum”

Divan Heyetinin belirlenmesinin ardından Kongreye geçildi Kongre de ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı’mız okundu. Kongrede açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz, “2004 yılında kurulan ve 20 yıldır faaliyetini sürdüren derneğimizin 8. olağan genel kuruluna hoş geldiniz sefa geldiniz. Katılımınızdan dolayı onur duyduğumuzu ifade etmekle birlikte, bizi yalnız bırakmadığınız için derneğimiz adına saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyorum. Derneğimiz dönemin İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa Pekdemir beyefendinin girişimi ile kurulmuş ve kuruluş tüzüğüne uygun olarak faaliyetlerini sürdürmüştür. Ayrıca son 3 yıllık icraatlarımız faaliyet raporumuzda arz edilecektir. Bu günde amacına uygun olarak varlığına devam ettirmektedir. Bu süreçte her türlü fedakarlığı esirgemeyen dernek yönetimine, üyelerimize ve Gölcük halkına teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” dedi. 

“Bu yıl içerisinde Gölcük buluşmasını gerçekleştireceğiz”

Sözlerine devam eden Başkan Yılmaz, “Yine bu süreçte, ilçemizde göreve başlayan ve yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden merhum kaymakamımız Yusuf Özdemir, dernek üyemiz ve iki dönem İhsaniye Belediye Başkanlığı görevini yürüten merhum Ahmet Levent beyefendilere Yüce Rabbimden rahmet diliyorum, mekanları cennet, ruhları şad olsun inşallah. Halen tedavisi devam eden dernek üyemiz Gölcük Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre abimize acil şifalar diliyorum. Yaşadığımız Covid-19 salgını, İzmir ve Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri nedeniyle planladığımız sosyal faaliyetleri bireysel gerçekleştirdik. Ancak bu yıl içerisinde Gölcük buluşmasını gerçekleştireceğimizi ifade ederek bir kez daha katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor, derneğimiz adına saygı ve şükranlarımızı sunuyorum, sağ olun var olun” dedi.

Sezer, “Gölcük’ün seçkin ve önemli isimlerinin bir arada olduğunu görmekteyiz”

Akabinde söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yaptığı konuşmada “Öncelikle Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin 8. Olağan Kongresinin hayırlı olmasını diliyorum. Az önce dernek başkanımızın da  belirttiği gibi  2004 yılında kurulan bir dernek ve 20 seneden bu yana derneğin faaliyet gösterdiğini konuştuk. Ben de bu derneğin kurucu üyelerindenim. Bir kentin kimliğinin oluşmasında köklü sivil toplum kuruluşları çok önemlidir. Bu dernek de bu şekilde hizmetini veriyor. Gölcük’ün seçkin ve önemli isimlerinin bir arada olduğunu görmekteyiz. Pandemi, deprem gibi süreçlerden ötürü geciken bir kongre oldu ama bundan sonraki süreçte başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Bu güne kadar dernekte emeği geçenlere, başkanımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyor, yeni seçilecek yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

Uzuner, “Gölcük’ün faydasına bir şeyler yapmak isteyen herkese başarılar diliyorum”

Ardından söz alan CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “Ben öncelikle kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Derneğin kurulmasında görev alan ve şu anda hayatını kaybetmiş olan Allah’tan rahmet diliyorum. Az öncede konusu geçti Gölcük Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Nurettin Şenemre’ye de acil şifalar diliyorum. 20 önce kurulan bir dernek. Gölcük depreminden 5 yıl sonra faaliyete geçmiş bir dernek. Önemli bir hafızası var. Tanıdığımız ve önemli simalar var. Gölcük için önemli bir misyon yüklenmiş durumdasınız. Sosyal hayatta farklı alanlarda karşı karşıya gelebiliyoruz. Burada bulunan herkesin derdinin, tasasının Gölcük için iyi şeyler yapmak olduğunu biliyorum. Gölcük’ün faydasına olan şeyler yapabilmek istiyoruz. Pandemi süreci ve depremler gibi acı olaylar, kongrenin ertelenmesine neden oldu. Siyasi olarak da bazı şeyler yapılıyor. Sivil toplum kuruluşlarının misyonu burada fazlaca öne çıkıyor. Gölcük’ün faydasına bir şeyler yapmak isteyen herkese başarılar diliyorum. Kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” 

Raporlar, ayrı ayrı ibra edildi

Konuşmaların ardından derneğin faaliyet raporu okundu. Akabinde denetim kurulu raporu ve hesap raporu okundu ve her bir rapor, ayrı ayrı oylanarak ibra edildi. Raporların okunması ve ibra edilmesinin ardından  yeni yönetim kurulu seçimine geçildi. Kongrede tek aday olan Mevcut Başkan Lütfü Yılmaz, üyelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçildi. 

“Gölcük’te sosyal hayata dokunmaya devam edeceğiz”

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Yılmaz, “8. olağan genel kurulumuzu icra etmiş bulunmaktayız. Bizi yalnız bırakmayan tüm başkan ve yöneticilere, siyasetçilere, belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bize desteğiniz sürdüğü sürece Gölcük’te sosyal hayata dokunmaya devam edeceğiz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yeni yönetim listesi belli oldu

Başkan Yılmaz’ın yönetim kurulu asil listesinde Ayşe Dışpınar, Hakan Bıçakçı, Emine Akboyun, Adnan Zeytinoğlu, Hüseyin Barış, Mustafa Cintaş, Recai Gönenç, Yavuz Serbest, Selahattin Boz ve Tayfun Balaban yer alıyor.

Yedek yönetim listesinde ise Murat Özmen, Necmi Kocaman, Murat Açıkgöz, Müzeher Değer, Ersin Aydın, Fikret Ormancıoğlu, İbrahim Tektaş, Atilla Güngör, Davut Uzun, Turan Dumlu ve Nizamettin Meteer yer alıyor.  

Denetim kurulu asil listesinde Hüseyin Çakıroğlu, Mehmet Malkoç ve Ünver Yavaş  yedek listede ise  Melahat Gökdeniz, Bekir Çanakçı ve Serhat Yılmaz yer alıyor.

Haber: Serap DURUKAN

 

KENDİSİNİ HAYATA DÖNDÜREN “KURTARICI MELEĞİNİ” ZİYARET ETTİ

Gölcük’te Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanlar geleceğe nefes olacak BAYRAM: “GÖLCÜK’TE HEM YEŞİLİN HEM BİLİNCİN ÇOĞALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

CHP Gölcük Kadın Kolları’ndan doğaya nefes olacak anlamlı etkinlik

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden “DÜNYA ARTRİT GÜNÜ”NDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Öğrencilere yüzde 50, ailelere yüzde 25 indirim; ARA TATİL KEYFİ KARTEPE TELEFERİK’TE KATLANIYOR

Büyükşehir, kent genelinde inşa ettiği millet bahçeleri ile fark yaratıyor; KOCAELİ’NİN DÖRT BİR YANI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

Gölcük’te eğitim yatırımlarında önemli adım ARA TATİLDEN SONRA İKİ YENİ OKULDA DERS ZİLİ ÇALACAK

Türkiye & Ortadoğu iş kadınları ihracat buluşması başlıyor

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

İhsaniye Fidanlık İlköğretim Okulu’nda Kızılay Haftası’na Anlamlı Kutlama

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE ORGAN BAĞIŞI STANDI AÇILDI

Konservatuvar koristi olmak için ter döktüler

Turgut Özal İlkokulunda “Anlıyorum Anlaşılıyorum” Projesinin SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Vali İlhami Aktaş’tan Yıldız Demir Çelik’e Ziyaret

Büyükşehir Encümeni, çevreyi kirleten firmayı cezasız bırakmadı; DOĞA TAHRİBATINA 1 MİLYON 870 BİN TL’LİK CEZA

Gölcük’ün 27 yıldır değişmeyen alışveriş adresi TAHTAKALE UCUZLUK PAZARI

Davutoğlu, Kocaeli’ye Ömer Uçar’ı atadı

İzmit Belediyesi Tarihi Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısını yeniledi

Büyükşehir personeline dijital güvenlik eğitimi

Kocaeli Büyükşehir’den sporun geleceğine büyük yatırım; 75 DÖNÜMLÜK DEV TESİSTE İLK KAZMA VURULDU

Gölcük Kuyumcular Derneği’nin yeni başkanı CEYHUN GEMİCİ OLDU

HAİDARA SAHAYA DÖNMEK İSTİYOR

Kocaelispor, Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek TARAFTARLAR BÜYÜK BİR HEYECAN İÇİNDE

Gölcükspor’dan Nefes Kesen Geri Dönüş: GÖLCÜKSPOR 3 – DARICA GB. 3

10 Kasım öncesi Siren Sistemi Testi Yapılacak

BAL Ligi 9. Grupta Kent Derbisinde Puanlar Paylaşıldı: GÖLCÜKSPOR VE DARICA GB 3-3 BERABER KALDI

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk “GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, “ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARAN EN ÖNEMLİ ADIMLARDAN BİRİDİR”

Kadın Kooperatifleri Çalıştayı, Kocaeli’de gerçekleştirildi; ÜRETEN KADINLAR, GÜÇLÜ YARINLAR

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen “294 KURS YERİNDE 3.972 KURSİYERE KURS İMKANI SAĞLADIK”

Yükleniyor

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük’te Kaldırım İşgallerine Zabıta Müdahalesi

Gölcük’te kaldırıma park eden araçlara zabıta müdahalesi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

Aydoğdu, “Altın hâlâ güvenli liman olma özelliğini koruyor”

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verileri ve kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu eylül ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu eylül ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
14.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
16.GENÇLERBİRLİĞİ 11 2 7 2 -6 8
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4