Tarih: 14.08.2023 14:00

Yol kenarlarına atılan evsel atıklar kötü görüntülere neden oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Yol kenarlarına atılan evsel atıklar kötü görüntülere neden oluyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından defalarca haber verilmesine rağmen haber verilmeden yol kenarlarına atılan evsel atıklar ve molozlar kötü görüntülere neden oluyor.

Haber vermeden atmayın!

Evlerini tadilat yaptıran veya evlerini yenileyen vatandaşlar eski eşyalarını ve evlerinden çıkan molozları gelişigüzel yol kenarlarına atmaya devam ediyor. Belediye ekiplerinin defalarca bize haber vermeden evsel atıklarınızı atmayın uyarısına rağmen haber verilmeden atıklar evsel atıklar ve molozlar kötü görüntülere neden olurken, vatandaşlar bu tür görüntülerin önüne geçilmesi gerektiğini ifade ettiler.

“Haber vererek atsalar daha iyi olmaz mı?”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Yaz ayları vatandaşların evlerini yenileme ve tadilat yapma dönemi oluyor. Tabi bu yenilemenin ceremesini biz çekiyoruz. Evlerinde kullanmadıkları eşyaları ve moloz atıklarını yol kenarlarına atıyorlar ve günlerce böyle kalıyor. Molozları çuvallarla atmaları iyi güzel ama belediyeye de haber verseler de gelip alsalar ve bu görüntülere maruz kalmasak daha iyi olur diye düşünüyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —