Tarih: 16.05.2024 17:21

Yörük Türkmenler’den Anneler günü kahvaltısı KARAKAYA, “ANNELERİMİZ KUTSALIMIZDIR”

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Gölcük Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde anneler Günü münasebetiyle kadın üyeler kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programında konuşan Başkan Karakara, “Annelerimiz kutsalımızdır” diyerek tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Programa Başkan Sezer’de katıldı

İlçemizin aktif derneklerinden olan Kocaeli Gölcük Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Anneler günü münasebetiyle bir kahvaltı programı organize edildi. Kocaeli Gölcük Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bacıbeyler olarak hitap edilen Kadın Kolları Başkanı Havva Nazmiye Ulukışla ve yönetimi tarafından organize edilen ve Yeni Mahalle’de bulunan Dernek Lokalinde düzenlenen Kahvaltı programına Dernek Başkanı Hüseyin Karakaya ve Yönetimi’de katılırken Kahvaltı Programına daha sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katılım gösterdi.

Başkan Karakaya Anneler gününü kutladı

Anneler günü münasebetiyle kahvaltı programında bir araya gelen tüm annelerin anneler gününü kutlayan Dernek Başkanı Hüseyin Karakaya, yaptığı konuşmasında, “Annelerimiz kutsalımızdır. Bilindiği gibi Cennet Annelerimizin ayaklarını altındadır. Yörük Türkmenler Derneği olarak bu kutsallığa dayanarak böyle bir organizasyon düzenlemeyi düşündük. Böyle bir etkinliği derneğimiz ilk kurduğumuz yıllarda gerçekleştirmiştik. Bu sene tekrar yapalım dedik.   Kahvaltı programımıza katılan tüm Bacıbeylerimize çok teşekkür ediyoruz. Tüm annelerimizin anneler gününü tekrar kutluyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —