Tarih: 27.12.2023 13:22

YRP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren Kavaklı esnafını ziyaret etti ‘ESNAFLARIMIZIN SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren çalışmaları kapsamında Kavaklı Sahili’nde esnafları ziyaret etti.

İstek, talep ve sorunlarını dinledi

YRP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren’e ziyaretinde YRP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Ertürk ve Teşkilat mensupları eşlik etti. Kavaklı Sahili’nde esnafları ziyaretinde kendisini tanıtan Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, esnafların istek, talep ve sıkıntılarını dinledi. Esnaflar isteklerini ve sorunlarını anlatırken, Eren’e ziyareti için teşekkür ettiler.

Teveccüh yoğun, esnafların şikayeti belli

 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkanlığı’na adaylığı açıklanan Ahmet Eren çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Eren, gerek vatandaşları gerekse esnafları birebir ziyaret ederek kendisini tanıtıyor, istek ve talepleri not ediyor. Kavaklı Sahili’nde bulunan esnafları İlçe Başkanı Mehmet Ertürk ve İlçe Teşkilat Yöneticileri ile gezen Ahmet Eren’e ilgi ve teveccüh yoğun oldu. Kavaklı esnafları ile uzun bir sohbet eden Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘İlçe başkanım Mehmet Ertürk ve teşkilat mensuplarımızla Kavaklı Sahili’nde esnaflarımızı ziyaret ettik. Ortak sorun aynı. Hizmet yok’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —