Tarih: 08.05.2023 12:31

YRP Kocaeli Milletvekili Adayı Söğüt Gölcük’e geldi ‘MİLLETİMİZ KARARINI VERDİ!’

Facebook Twitter Linked-in

YRP Kocaeli Milletvekili Adayı Söğüt Gölcük’e geldi

‘MİLLETİMİZ KARARINI VERDİ!’

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Maşallah Söğüt Kocaeli’nin çeşitli bölgelerinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Söğüt seçim çalışmaları kapsamında Gölcük’e gelerek, ziyaretler yaptı. Gölcük’te önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Söğüt çok iddialı konuştu.

‘Seçimin rengi Yeniden Refah ile değişti’

Söğüt, açıklamalarında, ‘Ziyaretlerimizde gördük ki milletimiz 14 Mayıs akşamı iki zafer konuşması hazırlıyor. Birincisi Külliyede Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’la, diğeri ise Milli Görüş karargahı önünde Dr. Fatih Erbakan’la. Dr. Fatih Erbakan’ın Cumhur ittifakına katılma kararının ardından seçimin rengi değişti. Ziyaret ettiğimiz binlerce vatandaşımızın kafasında şekillendirdiği durum, Cumhurbaşkanlığında Sayın Erdoğan, Meclis ‘de ise Dr. Fatih Erbakan’dır’ dedi.

‘Meclis yeniden Refah Partisi grubu ve Milletvekilleri ile şekillenecek’

‘Yeniden Refah Partisinin hem ittifak kararı hem projeleri ve mücadele şekli hem de Genel başkan Fatih Erbakan’ın sunumları ile toplum tarafından ilgiyle takip edildiğini biliyoruz ve görüyoruz’ diyen Söğüt, bu seçimin en büyük değişiminin meclis de yaşanacağını, Meclis’in Yeniden Refah Partisi grubu ve Milletvekilleri ile şekilleneceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —