Tarih: 01.03.2024 13:45

Yunus Emre Ay Genç Yaşta Amansız Hastalığa Yenildi GÖLCÜK AĞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Yunus Emre Ay Genç Yaşta Amansız Hastalığa Yenildi

GÖLCÜK AĞLADI

İlçemizin tanınmış ailelerinden Kuyumcu Ahmet Ay’ın oğlu ve aynı zamanda yine ilçemizin tanınmış Bayan Terzilerinden Sevil ve Sevgi Ay’ın yeğeni yunus Emre Ay yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 26 yaşında hayata veda etti. 

İyilikseverliği ve güler yüzlü kişiliği ile çok seviliyordu

Gölcük’te ve çevresinde son derece sevilen, arkadaş canlısı ve iyilikseverliliği ile tanınan Yunus Emre Ay’ın ölümü ilçemizde derin bir üzüntüyle karşılandı. Merhum’un cenazesi dün Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrasında İhsaniye Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Büyük bir kalabalık, dost, arkadaş, akraba ve Gölcük’lünün katıldığı törene; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Gölcük eski Belediye Başkanı ve AK Parti eski İl Başkanlarından Mehmet Ellibeş, Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Ertürk, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin Yöneticileri, İş Adamları katılım sağladı.

Hane evinde de okuma yapıldı

Merhum Yunus Emre Ay’ın İhsaniye Asri Mezarlığı’nda ebediyete uğurlanmasından sonra cenaze sonrasında Ay, ailesinin hanesinde okuma yapıldı. Buradaki okumaya da çok sayıda vatandaş katıldı. Genç yaşta hayatını kaybetmesiyle Gölcük’te derin bir üzüntüye neden olan Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesiyle yakınlarına da sabırlar ve başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad mekanı cennet olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —