Tarih: 26.02.2019 14:13

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, GÖNÜLLERDE TAHT KURUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay,

GÖNÜLLERDE TAHT KURUYOR

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, mahalle sakinlerine projelerini ve çalışmalarını tanıtan broşürlerinin dağıtımının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımları da yapıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda ve giyim yardımı yapıyor

Tüm Türkiye genelinde ve ilçemizde gerçekleşecek olan 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayları da çalışmalarına devam ediyor. Mahallesinde çok sevilen Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, mahalle sakinlerine hem broşürlerini dağıtıyor hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda ve giyim yardımı yapıyor.

Muhtar Adayı Çağıltay, “Mahalle sakinlerimizin takdiri ve desteği ile projelerimi yerine getireceğim”

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Broşür dağıtımının yanı sıra akşam saatlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda ve giyim yardımı yapıyorum. Bu yardımları asrın felaketi 17 Ağustos 1999 depreminden beri yapmaktayım. Azam Hamide Güleç ile birlikte bu dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Eğer muhtarlık seçimlerini kazanırsak bir depo tutup orada daha geniş kapsamlı bir şekilde dağıtımları yapacağız. Bu uygulama kesinlikle projemin içinde yer alıyor. Mahalle sakinlerimizin takdiri ve desteği ile projelerimi yerine getireceğim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —