Tarih: 27.02.2019 14:56

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay güçlü aza kadrosu ile İSTİŞARE TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay güçlü aza kadrosu ile

İSTİŞARE TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, Değirmendere Alem Cafe’de azaları ile birlikte istişare toplantılarını gerçekleştiriyor.

Tüm Türkiye genelinde ve ilçemizde gerçekleşecek olan 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayları da çalışmalarına devam ediyor. Mahallesinde çok sevilen Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, istişare toplantılarını gerçekleştiriyor. İstişare toplantısına Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay’ın yanı sıra Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Raşit Güven ve azası Fatih Aydoğan, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Yasin Aslan ve Mustafa Sevinç katılım sağladı. İstişare toplantısında önemli konular ele alındı.

Muhtar Adayı Çağıltay, “İnşallah muhtar olarak güçlü aza kadromla yoluma devam edeceğim”

İstişare toplantısında açıklama yapan Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, “Bugün burada azalarım ve değerli dostlarım ile istişare toplantısında bir araya gelmiş bulunmaktayız. Seçim çalışmalarımız hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Mahallemizi güzelleştirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalleme güzel hizmetler verebilmek için bu yola çıktım. İnşallah muhtar olarak güçlü aza kadromla yoluma devam edeceğim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —