Tarih: 11.02.2019 12:43

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, MAHALLEME GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİM

Facebook Twitter Linked-in

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay,

MAHALLEME GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİM

Türkiye genelinde ve aynı zamanda ilçemizde 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu ilan eden Nadide Dilek Çağıltay güçlü aza kadrosu ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını dinliyor.

Mahalle sakinleri ile birlikte fikir istişareleri gerçekleşti

Yunus Emre Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde ilan eden Nadide Dilek Çağıltay, seçim çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Güçlü aza kadrosu ile yola çıkan Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, muhtar olduğu takdirde mahallesindeki sorunları çözüme kavuşturacağını dile getirerek, mahalle sakinleri ile fikir istişarelerinde bulundu.

Muhtar Adayı Çağıltay, “Mahalleme güzel hizmetler verebilmek için bu yola çıktım”

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, azası Hamide Güleç ile birlikte mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, hayır dualarını aldı. Ziyaret sırasında konuşan Muhtar Adayı Çağıltay, “Mahallemizde bütün sorunları çok iyi bilen biri olarak bir ekip oluşturdum. Kurduğum bu ekip, mahallemizdeki sorunları belirleyerek, bunları proje haline getirmektir. Bu çalışmalarımız dur durak bilmeden devam ediyor. Mahalle sakinlerimizin teveccühü ile muhtar seçilirsem daha sonrasında bu ekibimiz ile birlikte aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mahalleme güzel hizmetler verebilmek için bu yola çıktım. İnşallah muhtar olarak güçlü aza kadromla yoluma devam edeceğim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —