Tarih: 24.07.2017 13:41

Yurtiçi Kargo Gölcük Şubesi kalitesiyle dikkat çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Yurtiçi Kargo Gölcük Şubesi kalitesiyle dikkat çekiyor

Albay Burak Caddesinde faaliyet gösteren Yurtiçi Kargo Gölcük Şubesi çalışmalarıyla Gölcük halkının takdirini kazanıyor.

Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesinde faaliyetlerine sürdüren Yurtiçi Kargo Gölcük Şubesi’nin Başarılı Müdürü Gökhan Ararbay ve ekibi çalışmalarıyla göz dolduruyor. Gölcük halkı için hizmetlerini başarıyla sürdürdüklerini ifade eden Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü Gökhan Ararbay, şu açıklamalarda bulundu: “Gölcük’e en iyi hizmet vermek için yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız kaliteli hizmetimizle Gölcük halkının yüzünü güldürmek. Belediyeler kapatılıp belde olduktan sonra bizlerinde otomatik olarak hizmet ağımız gelişti. Yazlıktan ulaşlıya kadar tüm vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Araçlarımız her gün müşterilerimize kargolarını yetiştirebilmek için çalışıyor. İçeride ise üç arkadaşımız müşterilerimizin kargo gönderim işleri için çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerin en büyük avantajı gerçekten çok kaliteli ve birbirine kenetlenmiş bir ekip ile çalışıyor olmamız. Ekibimiz kendi içerisinde ki iş dağıtımını başarı ile yapıyor. Bir arkadaşımızın sıkıntısı olduğunda çalışmalarımızı aksatmadan diğer ekip arkadaşlarımız çalışmalarını ona göre yönlendiriyor. Taahhüt ettiğimiz zaman içerisinde de müşterilerimizin kargolarını kapılarına kadar teslim ediyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

“Yurt İçi Kargo’da çalışacak B Sınıfı Ehliyetli dağıtıcılar arıyoruz”

Ararbay açıklamalarının devamında, “Yurt İçi Kargo Şubemizde çalışanlarımıza değer veriyoruz. Sağlam ve işini seven ekibimizle Gölcük’te hizmetimizi sürdürüyoruz. Ayrıca Yurt İçi Kargo’da çalışacak B Sınıfı Ehliyetli dağıtıcılar arıyoruz. Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar Yurt İçi Kargo Şubesi’ne gelip bizimle iletişime geçebilir” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —