Tarih: 27.07.2022 12:00

Yüzbaşılar Kavşağı’nın renklendirilmesi isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

Yüzbaşılar Kavşağı’nın renklendirilmesi isteniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında ilimiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de Değirmendere Dörtyol Kavşağının alt kısmına çizilen resimler ile görsel ve estetiklik katılmıştı. Değirmendereliler aynı çalışmayı Yüzbaşılar Kavşağı’nda da yapılmasını istediklerini ifade ettiler.  

Görsel ve estetik anlamda zenginleşme sağlanmıştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü şehrin birçok noktasında olduğu gibi Değirmendere’de de duvarlara resim çalışması yapmış ve Değirmendere’de görsel ve estetik anlamda zenginleşme sağlanmıştı. “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” ile Değirmendere dörtyol alt geçidinde gerçekleştirilen duvar resmi çalışması Değirmendereliler tarafından oldukça beğenilirken, vatandaşlar aynı çalışmayı Yüzbaşılar Kavşağı’nda da yapılmasını istediklerini belirttiler.

Dörtyol Köprülü Kavşağı’nda çiçek desenleri tercih edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında  Kocaeli genelinde Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resim uygulamasında, diğer ilçelerde akvaryum, doğa, manzara resimleri yapılırken, Değirmendere Dörtyol Köprülü Kavşağı’nda çiçek desenleri tercih edilmişti. Aynı uygulamanın Yüzbaşılar Kavşağının alt kısmına da yapılmasını istediklerini ifade eden vatandaşlar, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çok güzel bir uygulama başlattı ve Kocaeli genelinde köprülü kavşakların altına yapılan resim çalışmaları ile çok güzel bir estetik kazandırdı. İlçemizde de Değirmendere Dörtyol Kavşağına yapılan çalışmayı çok beğendik. Şimdi aynı çalışmayı Yüzbaşılar Kavşağına yapılmasını ve bu kavşağımızın da renklendirilmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —