Tarih: 15.04.2024 13:16

Yüzbaşılar mevkide kavşak ayakları resimler ile güzelleştirilmeli   

Facebook Twitter Linked-in

Yüzbaşılar mevkide kavşak ayakları resimler ile güzelleştirilmeli   

“Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında hayata geçirilen resim uygulamaları ilimizin birçok noktasına uygulandı. Proje ile Köprülü kavşakların ayaklarına resim uygulaması yapılarak, kentin güzelliği arttırılıyor. Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nın ayaklarına da resim uygulaması yapılması isteniyor.

Güzellik katar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin birçok noktasındaki duvarlara “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında resim uygulaması gerçekleştirdi. Bulunduğu bölgeye görsel ve kent estetiği anlamında zenginlik katan resim uygulaması Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü Kavşak ayaklarına da yapılması isteniyor. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resimler şehrin görselliğine önemli bir güzellik katıyor.

 Vatandaşlar tarafında çok beğeniliyor

Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı, Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli genelinde uygulanan meydan, bulvar, köprü ve caddelerin duvar zeminlerine resim uygulama çalışmaları vatandaşlardan ilgi görüyor.  Bazı Vatandaşlar, Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü Kavşak ayaklarına da resim uygulaması yapılması isteniyor. Vatandaşlar, ‘Büyükşehir Belediyesi tarafından ilimiz genelinde Köprülü Kavşak ayaklarına uygulanan resim çalışmasının oldukça güzel olduğunu düşünüyoruz. Değirmendere Dörtyol Mevkiinde bulunan Köprülü Kavşağın ayakları oldukça güzelleştirilmişti. Aynı görsel güzellik Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü Kavşak ayaklarına da uygulanmalı. Umarız bu isteğimiz görülür ve yerine getirilir’ diyerek isteklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —