Tarih: 06.01.2019 13:15

YÜZLERCE ÜLKÜCÜ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ

Facebook Twitter Linked-in

YÜZLERCE ÜLKÜCÜ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı, Sarıkamış Harekatının 104.yılında Sarıkamış Allah-u Ekber dağlarında donarak şehit olan ecdadımızı anma vesilesi ile Kartepe’de yüzlerce kişi ile yürüyüş ve anma programı düzenledi. Anma etkinliğine Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve ülkücü gençler ile birlikte yoğun bir katılım sağladı.

Başkan Özkara, “Asil Türk Milletinin torunları olarak bir kez daha saygı, sevgi ve rahmet ile anıyorum”

Anma programında konuşma yapan Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara,”Bugün burada bu soğukta ve kar yağışına rağmen toplanmamızın tek sebebi 104.yıl önce Allah-u Ekber dağlarında gerek donarak, gerek hastalanarak gerekse cephe savaşlarında kahramanca mücadele ederek şahadete ulaşmış şanlı ecdadımızı anmaktır. Ecdadımızın aynı kandaki torunları olarak onların kısıtlı imkanlarla neler yaşadığını, nasıl mücadele ettiğini bir nevi anlamaya gayret etmektir. Bu vesile ile Enver Paşa’yı, Sarıkamış’ta kahramanca mücadele veren şanlı ecdadımızı ve Din, Vatan, Bayrak ve Millet uğruna şehit olan Asil Türk Milletinin torunları olarak bir kez daha saygı, sevgi ve rahmet ile anıyorum. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum” diyerek konuşmalarını tamamladı.

Katılım sağlayan herkese sıcak çorba ikram edildi

Başkan Özkara’nın konuşmasının ardından yüzlerce Ülkü Ocağı mensubu yürüyüşe geçerek ‘’Ne Mutlu Türk’üm Diyene’’ , ‘’Vatan Sana Canım Feda’’, ‘’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’’ sloganları attı. Yürüyüşün ardından katılan herkese sıcak çorba ikramında bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —