Tarih: 31.08.2020 12:06

Zafer Bayramında Vapur Seferler ücretsiz olunca GÖRÜNTÜLER DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Bayramında Vapur Seferler ücretsiz olunca  

GÖRÜNTÜLER DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Dün 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle ilimizde hatlı otobüsler ve vapur seferleri ücretsiz yapıldı. Seferler ücretsiz olunca dün akşam vapur iskelelerinin önü oldukça kalabalık oldu. Değirmendere İskelesi’nde dün akşam ortaya çıkan görüntü görenleri adeta dehşete düşürdü.

Adeta vapura akın ettiler

Covid-19 salgınında vaka ve ölüm sayılarının hızla yükseldiği bugünlerde Değirmendere İskelesinde ortaya çıkan görüntü görenleri oldukça tedirgin etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle ücretsiz olan Vapur seferlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, vapurlara akın etti. İskelelerde birçok vatandaş sosyal mesafe kuralını unutarak, vapurun gelmesini bekledi.

‘Kısıtlamalar geri gelmeli’

Duyarlı vatandaşlar bu görüntüye tepki gösterirken, ‘Vaka ve ölüm sayılarının neden arttığı ortada. Kısıtlamalar ortadan kalkınca Covid-19 tehlikesi unutuldu ve normal yaşam geri döndü. Vaka ve ölüm sayılarında artış bu şekilde devam ederse daha çok evlerimizde kalmaya devam edeceğiz. Kısıtlamalar ne yazık ki geri gelmeli’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —