Tarih: 02.04.2024 13:44

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, ‘HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM’

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı,

‘HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM’

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili olarak değerlendirme açıklamasında bulunurken; ‘Seçim sürecinde elimizden geleni yapıp, vatandaşlarımıza dokunmaya çalıştık. Kocaeli’de meclis üyeliği açısından en yüksek oy oranını alan ilçe olduk, aynı zamanda ilk yerel seçimimizde Gölcük’te 5. Parti konumundayız. Hemşerilerimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

‘ULAŞILABİLİR OLABİLECEĞİMİZİ KANITLADIK’

Meclis üyeliği noktasında ulaşılabilir bir üye olmayı hedeflediğini belirten Kayı; ‘Seçimden seçime değil her zaman vatandaşla iç içe olan bir Meclis üyesi olmayı taahhüt etmiştim. Gölcüklü hemşerilerimizde bize inandı güvendi ve 4.500 civarı oy aldık. Bu ilk yerel tecrübemiz için gayet güzel bir rakam. Seçilemesek de Yazlık’tan Ulaşlı’ya kadar sorunları dile getirmeye, çözüm noktasında gayret sarf etmeye devam edeceğiz’ diyerek sözlerini sürdürdü.

SEZER’İ TEBRİK ETTİ

Yeniden Belediye Başkanı seçilen Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer’i tebrik eden Kayı; ‘Demokrasi şöleninin Gölcük’te kazananı Ali Yıldırım Sezer olmuştur. Göstermiş olduğu başarıdan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Gölcük’e hizmet noktasında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Diğer parti adaylarımızı da bu güzel mücadele için tebrik ediyor, başarılar diliyorum’ dedi.

‘GÖLCÜK ÇAĞ ATLAMALI’

Gölcük’ün uzun senelerdir hizmet konusunda yaşadığı sıkıntılardan bahseden Kayı; ‘Sosyal Belediyecilik anlamında Gölcük bu dönemde çağ atlamalı. Gençler, aileler farklı ilçelere aktivite için, alışveriş için, eğlence için gitmemeli. Sosyal anlamda ilçemizdeki eksiklikler bir an önce giderilip, ilçemiz bir cazibe merkezi haline getirilmeli. Yanı başımızdaki Başiskele yaptıysa bizde yapabiliriz’ diyerek sözlerini sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —