Tarih: 07.03.2024 13:09

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, ‘PROJELERİMİZ KONUŞULUYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı,

‘PROJELERİMİZ KONUŞULUYOR’

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı seçim çalışmaları ve Belediye Başkan Adayı Av. Serdar Önür’ün projelerinin halkta karşılık bulduğunu belirtirken; ‘İnsanlar bizi bir umut olarak görüyor. Başkan adayımızın projeleri de büyük ilgi görüyor. Gerek Nostalji tramvayı, gerek ilk adım projesi halk tarafından çok beğenildi. Umarım Gölcük’e faydalı olur’ dedi.

‘NOSTALJİ TRAMVAYI İLGİ ÇEKTİ’

Zafer Partisi Gölcük Belediye Başkan adayı Serdar Önür’ün proje anlamında Gölcük’ü çok iyi yerlere getireceğini söyleyen Kayı; ‘Amiral Sağlam caddesinin üst noktasından başlayıp Piri Reis ilkokulu önünden Donanma Işıklara çıkan bir nostalji tramvayı projemiz var. Bu halk tarafından büyük ilgi gördü. Dinleyenler projenin Kavaklıya da uzatılmasını talep etti. Bizde elimizden geleni yapıp raylı sistemi tüm Gölcük’e yaymak istediğimizi söyledik’ diye konuştu.

‘ADAB-I MUAŞERET ÖĞRETİLECEK’

Serdar Önür’ün diğer ilgi çeken projelerinden olan ilk adım yuvası ile ilgili de bilgi veren Kayı; ‘3-10 yaş arası çocuklarımıza hitap eden bir proje. Buradaki asıl amaç çocuklarımıza temelden yeme-içme, Din bilgisi, büyüklerin yanında oturma kalkma yani kısacası Adab-ı muaşeret kurallarını toplumumuzun yeni nesline aktarabilme. Bunu başarabilirsek kültürel yozlaşmaya son verip Türk adet ve geleneklerini yaşatmaya devam edebiliriz’ dedi.

‘8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLAYACAĞIZ’

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel Gölcük merkezde stant açacaklarını ve kadınlara ulaşacaklarını ifade eden Kayı; ‘Maalesef toplumumuzda kadına şiddet yaygınlaştı. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Cuma günkü stant konseptimiz buna uygun olacak. Tüm kadınlarımızı standımıza davet ediyor, şimdiden 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum’  diyerek sözlerini sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —