Tarih: 23.02.2024 13:55

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı,“SAHA ÇALIŞMALARIMIZ AKTİF BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı,

“SAHA ÇALIŞMALARIMIZ AKTİF BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, parti bazında seçim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Kayı, “Saha çalışmalarımız aktif bir şekilde devam ediyor” dedi.

“Belediye Meclis Üye  listemizi teslim ettik”

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler konusunda gerçekleştirdikleri saha çalışmaları belediye meclis üyesi aday listeleri konusunda açıklama yaptı. Belediye Meclis Listesini kesinleştirerek İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettiklerini ifade eden Başkan Kayı, “Geride kalan dönem içerisinde, partimizin yerel seçime yönelik olarak çalışmalarını yapmaya gayret ettik ve sahada yönetimimizle aktif bir şekilde rol aldık. Devam eden süreç içerisinde de meclis üye aday adaylarımızı belirlemek adına ilçe yönetimimiz olarak gerekli istişareleri yaptık ve listemizi sonuçlandırdık” dedi.

“En az iki meclis üye adayımızı Gölcük Belediye Meclisi’ne göndermek istiyoruz”

Sözlerine devam eden Kayı, “Yerel seçim sürecinde her parti listesini hazırlıyor ve kazanabilmek adına mücadelesini veriyor. Bizler de Zafer Partisi Gölcük İlçe Yönetimi olarak bu seçimde en az iki meclis üye adayımızı Gölcük Belediye Meclisi’ne göndermek istiyoruz. Evvela bunun için çalışacağız ve daha fazlası için halkımızla mücadelemizi sürdüreceğiz. Seçim sürecinin güzel bir şekilde geçmesi ve partimizin zaferi ile birlikte sonlanmasını temenni ediyoruz. Zafer Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayımız Avukat Sayın Serdar Önür ile birlikte ilçemiz, daha güzel bir sürece geçiş yapacak. Öncelikle Gölcük’e dokunacak bir liste hazırladık ve bu liste ile ilçemizin eksiği ne ise onları tamamlamak için mücadele edeceğiz. Halkımızın desteği ile gerekenleri yapacağız” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —