Tarih: 14.12.2022 08:46

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Okan Toluç “2022 FRAGMANDI, 2023 SEÇİMLERİNDE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Okan Toluç

“2022 FRAGMANDI, 2023 SEÇİMLERİNDE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Okan Toluç haftalık olarak yaptığı basın toplantısında 2022 yılının Zafer Partisi için çok olumlu geçtiğini söyleyerek; ‘Ancak buna fragmandı diyebiliriz. 2023 seçimleri için liderimiz Ümit Özdağ önderliğinde gümbür gümbür geliyoruz’ dedi.

“İLGİ GİDEREK ARTIYOR”

Sözlerine devam eden Toluç; ‘Partimiz 2022 yılında çok güçlü bir teşkilatlanma oluşturdu. Kısa sürede birçok il ve ilçede parti ofislerimizi açtık, stand çalışmaları yaptık, üye sayımızı arttırdık. Önümüzdeki ay Gölcük’te geniş kapsamlı üye kayıt programı düzenleyeceğiz. Gölcük teşkilatı olarak Genel merkezin izinde yaptığımız çalışmalar neticesinde partimize ilgi giderek artıyor. Bu ilgide bizim daha motive bir şekilde çalışmamızı sağlıyor’ dedi.

“2023 BİZİM YILIMIZ OLACAK”

Genel Başkan Ümit Özdağ’ın her İl ve İlçe ile özel olarak ilgilendiğini belirten Okan Toluç; ‘Liderimizin ilgi ve alakası da bizleri motive ediyor. Onun gösterdiği hedefler doğrultusunda adımlarımızı atıyoruz. 2022’de yaptığımız çalışmaların karşılığı 2023 seçimlerinde alacağımızı biliyoruz. 2023 bizim yılımız olacak. Zafer Partisi, iktidar ile sarı muhalefet arasına sıkışmış vatandaşımıza derman olacak. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alaka için Partim adına teşekkür ederim’ diyerek sözlerini sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —