Tarih: 14.11.2022 08:43

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Okan Toluç “TERÖRÜ LANETLİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Okan Toluç

“TERÖRÜ LANETLİYORUZ”

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Okan Toluç dün akşam İstiklal Caddesinde yaşanan terör saldırısını lanetlerken; ‘Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet Türk Milletine sabırlar diliyorum’ dedi.

‘ESKİ GÜNLERE DÖNMEYELİM’

Başkan Toluç, bu süreci birlik ve beraberlik altında atlatmamız gerektiğini belirtirken; ‘Ülke olarak hep beraber terörü amasız fakatsız lanetlememiz gerek. Biz daha zor günleri de atlatmış bir milletiz. Umarım bu süreci de daha fazla terör eylemi yaşanmadan atlatarak huzur dolu günlere geri döneriz’ diye konuştu.

ÜLKE SIĞINMACI YUVASI HALİNE GELDİ

Sözlerine devam eden Toluç; ‘Türkiye Orta Doğu’nun sığınmacı yuvası oldu. Bu sürece Zafer Partisi olarak başta liderimiz Ümit Özdağ olmak üzere en başından beri tepki gösterdik. Gelen kişilerin bir kısmı ülkelerinde suç işleyip hapse girmemek için kaçanlardan oluşuyor. Bunlara baştan önlem alsaydık belki de bu kanlı terör eylemini yaşamayacaktık. Türk Milletinin huzura kavuşması için ülkedeki tüm göçmen ve sığınmacıların ülkelerine iade edilmesini istiyoruz’ diyerek sözlerini noktaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —