Tarih: 09.02.2023 10:29

Zafer Partisi İl Başkanı Okan Toluç, ‘BAŞIMIZ SAĞ OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç yaptığı basın açıklamasında; ‘Ülkemiz çok büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldı. 7.7 ve 7.4 lük iki deprem güney kesimlerimizi yıkıp geçti. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet Türk toplumuna baş sağlığı diliyorum’ diyerek sözlerini sürdürdü.

SİYASET ZAMANI DEĞİL’

Başkan Toluç açıklamasında; ‘Ülke olarak felaketle uyandığımız bir hafta oldu. Yaralarımızı sarmak kolay olmayacak. Ülkemiz çok büyük bir sınavdan geçiyor. Biz toplum olarak bir olmalı, orada ki insanların yaralarını sarmaya yardım etmeliyiz. Şimdi siyaset zamanı değil yardım zamanı. Zafer Partisi olarak tüm teşkilatlarımızla birlikte genel başkanımız Ümit Özdağ’ın önderliğinde elimizden, cebimizden ne varsa vermeye hazırız’ diye konuştu.

‘3. TIR YOLA ÇIKTI’

İl teşkilatı olarak 3. Tırı dün itibariyle yola çıkardıklarını ifade eden Okan Toluç; ‘İlk 2 tırımızda erzak ve ısıtıcı ürünlere ağırlık verdik, bu tırımız komple termal içlik, çorap, bere ve atkıdan oluşuyor. İnsanlarımız az çok demeden yardım ediyor. Biz toplum olarak zor günlerin üstesinden geliriz. 1999 depremini yaşayan bir şehir olduğumuz için böyle felaketlere hızlı reaksiyon gösterip hemen yardıma koşuyoruz. Allah bölgedeki herkesin yardımcısı olsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —