Tarih: 21.04.2024 13:43

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri aylık olağan toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Toplantıda yeni üyelere rozet takdimi yapılırken, İlçe Başkanı Kayıhan Kayı yeni üyelere rozet taktı. Kayı konuşmasında; ‘Gölcük halkı Zafer Partisi’ne hem genel seçimde hem de yerel seçimde sahip çıktı. Bu ilgi giderek büyüyor ve teşkilatımız güçleniyor’ dedi

“BİZE İNANANLARI MAHCUP ETMEYECEĞİZ”

Yerel seçimde 4500 oy aldıklarını belirten Kayı; ‘Bu Kocaeli’de oy oranı bakımından alınmış en yüksek oy. Genel seçimde de en yüksek oy oranını Gölcük’te almıştık. Başta Belediye Başkan adayımız Av. Serdar Önür olmak üzere, Belediye meclis üyesi adaylarımıza, teşkilatımıza ve değerli Gölcüklü hemşerilerime teşekkür ederim. Onlar bizi mahcup etmedi, bizde bize inananları mahcup etmemek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Mayıs ayının 2. Haftası ilçe kongremiz olacak. Tüm üyelerimizi bekliyoruz’ diye konuştu.

YENİ ÜYELER GÜÇ KATIYOR

Kongrede seçilecek yeni yönetim için sıkı çalışmalar yaptıklarını belirten Kayıhan Kayı; ‘Biz kadromuz tüm Gölcük’ü kucaklasın istiyoruz. Bunun içinde ciddi anlamda mesai harcıyoruz. Yeni yönetimimizi oluştururken partimize katılan arkadaşlarımızla oturup düşüncelerini alıyoruz. Donanımlı, liyakat sahibi arkadaşlarla yeni yönetimi oluşturuyoruz. Yeni üyeler bize güç katıyor. Hepsine hoşgeldiniz diyor, çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum’ diyerek sözlerini sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —