Tarih: 10.08.2022 13:09

Zafer Partisi İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu, ‘SESSİZ İSTİLAYA DUR DİYECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu,

‘SESSİZ İSTİLAYA DUR DİYECEĞİZ’

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu, yaptığı haftalık değerlendirmede önemli konulara değindi. Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Başkan Akçaoğlu, ülkemize kontrolsüzce giren Mülteciler konusunda, ‘Zafer Partisi iktidarında Mülteciler ülkelerine dönecektir’ dedi.

‘Emperyalistlerin planları tıkır tıkır işletildi’

Başkan Akçaoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘BOP her anlamda çalışıyor, Türkiye’nin tüm varlıkları satılıyor, sınırlar yolgeçen haline geliyor, iç ve dış güvenlik tehditleri her geçen gün artıyor. Suriyeli olduğu söylenen ne kadar bilinmez unsurlar var ise ülkemize geldi. Üzerine özel yetiştirilmiş Afgan ordusunun kaçanları, Pakistan’ın sapık tecavüzcü kitlesi ve İslami terör örgütü mensubu olanlar. Halka korku aşılamak için peş peşe bombalar patlıyor, o kadar ki Başkent Ankara’nın orta yerinde 10 Ekim 2015 de 103 kişinin hayatına mal olan patlama gerçekleşiyordu. Suriye’de çıkarılan savaştan kaçan insanlar geleceğin sessiz istilası planı doğrultusunda Türkiye’de toplatılmaya başlıyordu.’

‘Gelenlerin tamamına yakını genç nüfus

‘Stratejik yerlerde olan şehirlerde hızla toprak satışına izinler verildi’ diyen Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu, ‘Vatandaşlık hakları son sürat verilmeye başladı. Kamplar açıldı ve hepsi ülke içine dağıldı. Türk çalışan sayısı fabrika ve işletmelerde hızla düştü. Yerlerine daha ucuz çalışan bu sığınmacılar alındı. İşsizlik %20’nin üzerine çıktı. Yerli esnaf kepenk kapatırken sığınmacılara sağlanan çok özel haklar onları işveren haline getirdi. Bedava sağlanan Sağlıktan eğitime, vergi muafiyetine kadar, her ay dolar bazında kişi başı ödenen maaşlar. Sonuç olarak bilinen noktada ülke sessiz bir istilaya maruz bırakılırken iktidar ve muhalefeti kişisel çıkarları doğrultusunda amaçlarına hızla ilerledi. Kendi yurdunda öksüz Türk vatandaşı çaresizliğe itildi. Ne pahasına olursa olsun sessiz istilaya dur diyeceğiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —