Tarih: 22.09.2023 11:23

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç, ‘GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç, son günlerde Türkçü ve Milliyetçi söylemlerinden dolayı birçok genel yayın yönetmeni ve vatandaşın gözaltına alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada; ‘Biz bu yolun çetin bir yol olduğunu bilerek göreve geldik. Bizimle beraber olan tüm partililerimiz de bunun farkında ve mücadelemizden dolayı ne yaparlarsa yapsınlar bizi sindiremeyecekler’ dedi.

‘Mülteciler için kaos yaratıyorlar’

Geçtiğimiz hafta Trabzon’da yaşanan olaydan sonra Arap dünyasından gelen tepkilere değinen Toluç; ‘Maalesef ülkemizde Türk olmak zulüm görmek için yeterli bir sebep olmuştur. Kavga eden 2 tarafın biri Suriyeli diğeri Kuveytli olmasına rağmen fatura yine bir Türk gencine kesilmiştir. Olay bununla da sınırlı kalmayıp, Kuveytli sözde yazarların tepkisi ile Türk Milliyetçileri gözaltına alınıp gözdağı verilmiştir. Mülteciler için bize bu kaosu reva görenleri, Türk milletinin vicdanına bırakıyoruz’ dedi.

‘Halk gerekli cevabı sandıkta verecektir’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın yapmış olduğu ‘Bizi öldürmeden susturamazsınız’ cümlesini iyi anlamak gerektiğini söyleyen Toluç; ‘Genel Başkanımız bu yola çıkarken Türkiye’nin istikbalini önemseyip, kendi rahatlığından feragat ederek bize öncü olmuştur. Amacımız her zaman ülkemizin ve Türk insanının huzurudur. Biz sığınmacılara düşman değiliz, onlara Türk vatandaşlığı verilip bizle aynı haklara sahip olmalarına karşıyız. Bu misafirlik uzadı, mağdur diye aldıklarımız bizi mağdur etmeye başladı. Türk milletinin önüne bir sandık koyalım gitmeli mi, kalmalı mı diye. Halk gerekli cevabı sandıkta verecektir’ diyerek sözlerini sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —