Tarih: 12.04.2023 10:56

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç, ‘HEDEFİMİZ 2 VEKİLLE ANKARA’DA TEMSİL EDİLMEK’

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç,

‘HEDEFİMİZ 2 VEKİLLE ANKARA’DA TEMSİL EDİLMEK’

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç, hafta sonunda belirlenen Milletvekili aday listelerinin ardından basın açıklamasında bulundu. Toluç; ‘Zafer Partisi olarak TBMM’ye 2 vekil göndermek için çalışmalarımıza başladık. Bu süreçte halkımızın desteğini bekliyor, seçme haklarını bizden yana kullanmalarını diliyorum’ dedi.

‘NOKTA ADAYLAR BELİRLEDİK’

Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde çalışmaları titizlikle yaptıklarını belirten Başkan Toluç; ‘Partimize gösterilen talep bizi mutlu etti. Aday adaylarımızın hepsi birbirinden kıymetli isimler. Gönlümüz hepsini ilk sıraya koymak ister ancak biz nokta adaylarla seçim çalışmalarına tam anlamıyla başlamış olduk. Gebze ve İzmit en çok aday adayı başvurusu aldığımız yerler oldu. Genel Başkanımızın talimatlarıyla listeyi oluşturduk. Tüm adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum’ diyerek sözlerini sürdürdü.

‘ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?’

İnsanların 2 ucu bölücü değnekten dolayı oy vermek istemediklerini belirten Başkan Okan Toluç; ‘HÜDA-PAR Ve HDP arasına sıkışmış 2 ittifaktan bu ülkeye ne hayır gelir? Vatandaşlar bu iki ittifaka da tepkili. 14 Mayıs akşamı yastığa başını rahat koymak istiyorsanız, Milliyetçi ve Atatürkçülerin partisi Zafer Partisine oy verin. Şimdi değilse ne zaman? Tüm Kocaeli halkından desteklerini bekliyor sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.

Zafer Partisi Kocaeli Milletvekili Adayları;

1-Zekai Kahyaoğlu, 2-Onur Can Gül, 3-Güven Çelik, 4-Alper Gülebaş, 5-Ali Yurttan, 6-Çağrı Andaç, 7-Eray Salih Eren, 8-Alaattin Kürşat Derebaş, 9-Ufukhan Aslan, 10-Emin Kahraman Yaşar, 11-Recep Mert, 12-Turan Sönmez, 13-İshak Ahmedoğlu, 14-Muhlis Selman Yazgan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —