Tarih: 08.09.2022 08:35

Zafer Partisi Stant çalışmalarına başlıyor VATANDAŞLARI DAVET ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe yönetimi haftalık olağan toplantısını Parti binasında gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel İdare Kurulu üyesi Hüseyin Şahin ve yeni üyelerin katıldığı toplantıda bu hafta kurulacak stant çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

‘ÜLKE OLARAK ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ’

Toplantıda söz alan Genel İdare Kurulu üyesi Hüseyin Şahin; ‘Gölcük teşkilatımızın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Gölcük halkına ne kadar dokunabilirsek sessiz istilayı insanların anlamasına daha fazla katkıda bulunuruz. Bu sadece Zafer Partisinin sorunu değil tüm ülkenin sorunu ancak ne yazık ki Zafer Partisi hariç tüm Partiler bu istilayı kabul etmiş gibi görünüyor. Ülke olarak ekonomik anlamda zor günlerden geçiyorsak bunun temel taşı Mülteciler. Sigortasız işçilik olsun, kira fiyatları olsun mülteciler sayesinde arttı. Mülteciler gittiği anda Merkez Bankası kasasına yıllık ciddi bir rakam kalacak. Bize soruyorlar tek sorun mülteciler mi diye? Bizde diyoruz ki; Tek değil ama en büyük sorun mülteciler. Bunları halkımıza iyi anlatmamız lazım’ diye konuştu.

‘HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ MUTLU EDİYOR’

Toplantıda konuşan Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu; ‘Perşembe günü (bugün) itibariyle stant çalışmalarımıza Ulaşlı’dan start veriyoruz. Halıdere, Değirmendere, Gölcük, İhsaniye’de açacağımız stantlara halkımızı bekliyoruz. Bu zamana kadar sahada Zafer Partisine olan ilgi alaka beni ve yönetimimi çok memnun ediyor. Kısa sürede üye sayımızı ciddi oranda arttırdık. Siyasi Partiye üye olamayıp yanımızda olduğunu söyleyen çok kişi var. Halkımız temel sorunun mülteci olduğunun farkında. Bizde Genel Merkezin talimatları doğrultusunda elimizden geldiğince sıkıntının ne denli büyük olduğunu aktarıyoruz’ dedi. Toplantı yeni üye kayıtlarının alınması ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —