-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,16% -0,14
-
EURO
50,77% 0,47
-
GRAM ALTIN
7080,19% -0,77
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı “ABARTI EGZOZA ÖNLEM ALINMALI”
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gölcük’te son günlerde şikayeti artan abartı egzoz konusuna da değinen Kayı, sahillerde, çarşı içinde, ana yolda her yerde bu rahatsız edici ses ile karşı karşıyayız. Emniyet güçlerimizden bu konuya daha çok yoğunlaşmalarını Gölcük halkı olarak rica ediyoruz’ dedi.
“KİMSE YEĞENİM DİYE ARAMASIN”
Gölcük’te ki polis denetimlerinde yakalanan şahıslara gereken cezanın uygulanmak istediğini ancak mutlaka bir şekilde üst makam ile polislerin muhatap olduklarını ifade eden Kayı; ‘Adam mahalle arasında egzozu bağırta bağırta geziyor. Hastayı, uyuyan çocuğu yatağından kaldırıyor ama yakalanınca ben şunun yeğeniyim deyip ya cezaya engel olunmaya çalışılıyor ya da farklı engellerle karşılaşılıyor. Polislerimiz, bekçilerimiz denetimlerinde rahat bırakılmalı, halkımızın huzuru için görev yaptıkları unutulmamalı’ diye konuştu.
“GENÇLERDEN RİCAMDIR”
Gölcük’te ki huzurun sürmesi için gençlerden ricada bulunan Kayı; ‘Hevesiniz var, kanınız kaynıyor ancak bu hevesleriniz toplumu rahatsız etmemeli. Türk toplumu hoşgörülü bir toplumdur. Karşımızdakini, uyuyanı, hastayı düşünerek hareket etmeli ve abartı egzoz sevdanızdan vazgeçmelisiniz. Bir insanın özgürlüğü karşısındaki insanın özgürlüğünün başladığı yerde biter. İnsanları yaşam alanlarında rahatsız etmemeliyiz’ dedi.
Haber: Serap DURUKAN
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
Yükleniyor



