Tarih: 02.07.2024 17:54

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı “AMATÖR FUTBOLCULAR MAĞDUR OLUYOR”

Facebook Twitter Linked-in

“AMATÖR FUTBOLU BU ŞEKİLDE Mİ DESTEKLİYORSUNUZ?”

Başkan Kayı yaptığı açıklamada, ‘Gölcük’te 15’in üzerinde amatör futbol kulübü var ve bunların 10 tanesi antrenmanlarını Kavaklı sahasında yapıyor. Kavaklı sahası bu konuda çok yetersiz kalıyor. Saha aynı anda 2 kulübe birden veriliyor ancak küçük yaş grupları ile birlikte sahada 3-4 takım olabiliyor. Amatör futbolu bu şekilde mi destekliyorsunuz?’ dedi.

“BENDE ESKİ FUTBOLCUYUM”

Futbolun içinden gelen biri olarak, yaşanan sorunların çözümü için mücadele edeceğini ifade eden Kayıhan Kayı; ‘Lafa söze geldiğinde amatöre branşlara destek veriyoruz derler icraata gelince yaşanan sorunları duymazdan gelirler. İlgili kurumlara soruyorum; Bir sahaya 10 futbol kulübünün A takımını, bunların alt yaş branşlarını sıkıştırmaya utanmıyor musunuz? Bu şekilde mi gençleri uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan uzak tutacaksınız? Kavaklı sahasında m2 ye 11 kişi düşüyor’ diyerek sözlerini sürdürdü.

“15 GÜNE ANTRENMANLAR BAŞLIYOR”

Kulüplerin bu sezon bu sorunu yaşamaması için Kavaklıya bir an önce profesyonel boyutlarda bir suni çim saha daha yapılmasını isteyen Kayı; ‘Stadın arkasında bulunan Gölcükspor’un kullandığı çim sahayı suni çime çevireceklerdi. Bu 2 senedir konuşulan ancak bir türlü icraata geçmeyen bir konu. Yazık günah, kulüplerimiz bir dünya para harcıyor, antrenörler futbolcular alın teri döküyor. Bu emeklerinin karşılığını beklemek hepimizin hakkı’ ifadelerini kullandı.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —