Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, ‘EMEKLİYLE DALGA GEÇİLİYOR’
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan toplantısında gündemi değerlendirirken; ‘Ülke gündemini meşgul eden Emekli zamları, emeklilerimize ‘Yaşama Öl’ demektir.
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan toplantısında gündemi değerlendirirken; ‘Ülke gündemini meşgul eden Emekli zamları, emeklilerimize ‘Yaşama Öl’ demektir. 12.500 ₺ maaş bu ekonomik koşullarda emekliye en fazla 10 gün yeter. Geri kalan günlerde bu insanlar taş mı yesin’ diyerek iktidara sitemde bulundu.
‘EV KİRASI BİLE DEĞİL’
Gölcük ilçesinde ortalama ev kiralarının 15 bin ₺ olduğunu ifade eden Kayıhan Kayı; ‘Bu maaş bir ev kirasına bile yetmiyor. Yıllarca çalışıp devletine Bağ-Kur, SSK ödeyen emekli, bu ödediğinin karşılığını bekliyor. Bu parayla kira mı ödenir, bu parayla markete mi gidilir, bu parayla çocuk mu evlendirilir. Türk Milletinde yardımlaşma duygusu olmasa çoğu emekli çok daha zor koşullarda yaşar. Avrupa emeklisi 1 aylık maaşıyla bizim 5 yıldızlı otellerimizde tatil yaparken, bizim emeklimiz 60 yaşından sonra ek iş bakıyor. Türk Milletine bunu reva görenleri Allah’a havale ediyorum’ dedi.
‘OY UĞRUNA YANAN EMEKLİ OLDU’
AKP yönetiminin 2023 yılında çıkardığı emeklilikte yaşa takılanlar yasasından sonra emekli maaşının iyice enflasyonun altında ezildiğini ifade eden Kayı; ‘Eyt’den dolayı 2023 yılında 2 milyon kişi emekli oldu. Emekli sayısının bir anda 2 milyon artması, emekli maaşının hak ettiği seviyeye ulaşmasını engelledi. 2023 genel seçimlerinde oy uğruna verilen bu hak milyonlarca emeklinin yaşam standartını sıfıra indirdi. Emekli gezeceği yaşta Halk ekmek kuyruğunda bekliyor. Suriyelilere 2011-2023 yılları arasında harcanan para 151 Milyar Dolar. Evde olmayan camiye haramdır. Sen önce kendi vatandaşına bak, sonra sağa sola yardım et’ diyerek sözlerini sonlandırdı.
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,25% 0,16
-
EURO
51,35% 1,18
-
GRAM ALTIN
6630,25% -3,19
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43




