-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,91% 0,01
-
GRAM ALTIN
7219,90% 0,20
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı “GÖLCÜK BUNU HAK ETMİYOR”
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Gölcük’ü 20 senedir AKP belediyeciliğinin yönettiğini belirten Kayı; ‘Maalesef alt yapı olsun, trafik sorunu olsun hiçbir şeye çözüm bulunmuyor. Yaptık oldu zihniyetiyle bu işlerin dönmediğini görüyoruz. Neredeyse her mahalleden su ve elektrik kesintisi ile ilgili şikayet alıyoruz. 20 senedir size görev veren vatandaşlara bunu mu layık görüyorsunuz?’ dedi.
“DENİZEVLER VE ÇİFTLİKTE SU YOK”
Pazartesi ve Salı günü neredeyse tüm gün Denizevler ve Çiftlik Mahallesine su verilemediğini belirten Kayı; ‘Vatandaşlar bıkmış durumda. Yaz aylarında köylerden çok şikayet aldık. Sanki 18. Yüzyılda yaşıyormuş gibi köylere belirli saatlerde su verdiler. Şimdide 2 gündür Denizevler ve Çiftlik mahallelerinde sıkıntı yaşanıyor. Su en temel ihtiyaçtır ama maalesef birileri bunun farkında değil’ diyerek sözlerini sürdürdü.
“SAYAÇ OKUMAYA KOŞARAK GELİYORLAR”
İSU Ve SEPAŞ’ın sıra sayaç okumaya geldiğinde görevlerini mükemmel bir şekilde yaptığını belirten Kayı; ‘Türkiye’de en yüksek su ücreti veren illerden bir taneyiz. Bundan 2 sene önce 60-70 ₺ gelen su faturaları 400-500 TL’ye yükseldi de hizmet kalitesi arttı mı vatandaşa sormak lazım. Aynı şekilde sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden birçok vatandaşın elektrikli aletleri zarar gördü. Kısacası iş paraya gelince almasını biliyorlar, iş hizmete gelince veremiyorlar. Bu düzen daha ne kadar devam eder yaşayarak göreceğiz’ diyerek sözlerini sonlandırdı.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
Yükleniyor



