Tarih: 28.08.2024 17:40

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı “GÖLCÜK KADERİNE TERKEDİLMEMELİ”

Facebook Twitter Linked-in

“Öğrencilerin bu sorunu acilen çözüme kavuşmalı”

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Kayı, açıklamasında şunları söyledi: “Önümüzdeki Pazartesi günü 1.,5. ve 9. Sınıf öğrencilerinin uyum eğitimleri başlıyor. 9 Eylül Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz okullarına kavuşuyor. Ülkemizde ne yazık ki öğrencilerin belli başlı sorunları mevcut. Özellikle üniversite eğitimlerine başlayacak olan genç kardeşlerimizin barınma sorunu oldukça artmış durumda. Kiralar oldukça yüksek, birçok vatandaşımızın kazancı ortada. Ailelerde gençlerimizde barınma sorunundan büyük sıkıntı yaşamaktadır. Öğrencilerin bu sorunu acilen çözüme kavuşmalı” dedi. 

“Gölcük ve bu bölge kaderine terk edilmemeli”

Açıklamalarının devamında Başkan Kayı, “İlçemiz depremden sonra ne yazık ki cazibesini kaybetmiştir. Donanma Kenti hüviyetinde olmasına rağmen Gölcük’ün sorunları ne yazık ki doğru teşhis edilememiş, yapılan çalışmalarda sorunların çözümüne katkı sağlamamıştır. İlçemizde yapılan kentsel dönüşüm projesini önemli bulduğumuzu belirtmekle birlikte dönüşüm sadece o alan için oldukça yetersizdir. Trafik sorunu had safhaya ulaşmış, vatandaşlarımız özellikle sabah ve akşam saatlerinde büyük sıkıntı yaşamaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın Gölcük’ün trafik sorununa çözümü 2030 yılına kadar ertelemiştir. Bu asla kabul edilemez, Gölcük ve bu bölge kaderine terk edilmemeli. Bölgemizin trafik sorunu Gölcük’ü olumsuz etkilemektedir. İlçemizde ve bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız sorunların çözümünü hak etmektedir” diye konuştu. 

“Gençler bizim geleceğimizdir”

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayı, ‘Amatör futbol gönüllülük esası ile yönetilen, Başkan ve yöneticilerin kendi cebinden arttırarak yatırım yaptıkları bir alan. Zaten zor yönetilen kulüpler bu kararla birlikte iyice zor duruma düşecektir. Bu belediyeler spora, sporcuya daha fazla destek vermesi gerekirken aksine geçmişte verdiği desteği de kesiyor. Gençler bizim geleceğimizdir. Gelecekten tasarruf olmaz. 85 Milyonluk ülkede 1 tane altın madalya alabilecek sporcuda mı yok? Bu yanlıştan acilen dönülerek amatör spor kulüplerinin yanlarında olmak zorundayız’ diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —