Tarih: 18.07.2024 17:17

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı “MEYDAN KAFE TAKDİRİ HAK EDİYOR”

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan basın açıklamasında, GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren Meydan Kafe işletmesindeki kalite ve hizmetin diğer işletmelere de yayılması gerektiğini ifade ederken; ‘Özellikle bu hayat pahalılığında Değirmendere halkına ucuz ve kaliteli hizmet sunan Meydan Kafe gibi işletmelerin artmasını, bu kalitenin diğer GÖLAŞ bünyesinde bulunan işletmelerde de olmasını bekliyoruz’ dedi.

“YALI EVLERİ KAN KAYBEDİYOR”

GÖLAŞ bünyesindeki Yalı evleri tesisinin son zamanlarda hizmet kalitesi açısından sıkıntı yaşattığını ifade eden Kayı; ‘Yalı evlerinde tarihi geçmiş ürün skandalını geçen hafta hep beraber gördük. Hizmet kalitesinin de kötü olduğu ifade ediliyor. İlk açıldığı zamanlarda vatandaşlarımız ve şehrimize dışarıdan gelen insanlar tarafından tercih sebebiydi. Umarım eski kalitesine bir an önce kavuşur’ diye konuştu.

“MEYDAN KAFE FARK YARATIYOR”

Değirmendere Çınarlıkta bulunan Meydan Kafeyi ürün kalitesi, hızlı servis, fiyat politikası bakımından takdir ettiğini belirten Kayı; ‘Ucuz ve kaliteli yeme içme herkesin hakkı. Şu anda bir kahvenin 80-100 ₺ gibi fahiş fiyatlardan satıldığı dönemden geçiyoruz. Meydan kafede birçok ürün piyasadan çok daha uygun fiyatta. Bu tarz yerlerin sadece Değirmendere ile sınırlı kalmaması, Gölcük çarşı, Kavaklı gibi yerlere de açılmasını diliyorum’ dedi.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —