Tarih: 18.10.2024 11:44

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı ve yönetiminden KAYMAKAM GÜLTEKİN VE BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük ilçe başkanı Kayıhan Kayı ve yönetimi, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin’e ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ziyaret gerçekleştirdi. Parti çalışmalarının yanı sıra ziyaretlerini de sürdüren Kayı ve yönetimi, ilçe protokol ziyaretlerinde Gölcük’ün sorunlarını ve yapılması gerekenleri dile getirdi. Ziyaretlerinde Gölcük’ü çok sevdiklerini belirten Başkan Kayı, ilçemizde yapılan veya yapılacak olan doğru projelere destek vereceklerini söyledi.

KAYMAKAM GÜLTEKİN’İ ZİYARET ETTİLER

İlk ziyaretlerini Kaymakam Müfit Gültekin’e gerçekleştiren Başkan Kayı ve yönetimi ziyarette kendilerini tanıttılar. Kaymakam Gültekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kayı ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Kayı, “Sayın Kaymakamımıza ziyaret isteğimizi kırmadığı için teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Kaymakam Gültekin ise Gölcük’te görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, ilçemizi sevdiğini söyledi.

SEZER, ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Zafer Partisi Gölcük ilçe başkanı Kayıhan Kayı ve yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Başkan Sezer, ziyaretleri için Kayı ve yönetimine teşekkür etti. Kayı, “Sayın Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer beyefendiye misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bizler siyaseti Gölcük’ün gelişimi adına yapmaktayız. Bunun içinde yıkıcı değil yapıcı bir dil kullanmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini dile getirmeye devam edeceğiz” dedi. Ziyaretler çekilen fotoğrafların ve edilen sohbetin ardından sona erdi. 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —