Tarih: 04.09.2024 17:34

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı “YENİ DEVLET HASTANEMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan toplantısından sonra basın açıklaması yaptı. Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde yapılan ve 9 Eylül’de hasta kabulüne başlanacak olan Devlet Hastanesinin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunan Kayı; ‘Nüfus arttıkça İhsaniye’de bulunan hastanede yığılmalar çoğalmıştı. Bu hastanenin yapımıyla birlikte Gölcüklü hemşerilerimiz sağlık hizmetinden daha hızlı bir şekilde faydalanacaktır’ dedi.

“BÜYÜK BİR İHTİYAÇTI”

Necati Çelik Devlet Hastanesinin ek bina yapılmasına rağmen Gölcük’e yetemediğini belirten Kayı; ‘Sürekli göç alan bir ilçeyiz. Aynı zamanda yaklaşık 10 bin sığınmacı ve mülteci ile birlikte Gölcük’te sağlık sistemi sekteye uğramıştı. Acil serviste uzun kuyruklar, poliklinikte sıra bulamama vakalarıyla sık sık karşılaşıyorduk. Umarım yeni açılacak hastane ile birlikte vatandaşlarımız en kısa sürede şifa bulur. Hastanenin yapımından emeği geçenleri tebrik ediyorum’ diyerek sözlerine devam etti.

“ESKİ HASTANE HİZMET VERMELİ”

Yeni açılacak hastaneden sonra eski hastane hakkında birçok yorum yapıldığını ifade eden Kayı; ‘Poliklinik hizmetlerine devam edecek diyende var, sadece acil servis kalacak diyende diş hastanesi olacak diyende. Gölcük yüzölçümü olarak büyük bir ilçe. Köylerden yeni hastaneye ulaşmak yarım saati buluyor. En azından acil vakalar için Acil servis İhsaniye’de açık tutulmalı’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —